Prvo da kazem da znam da postoje oglasi, ovo je prvenstveno zbog opisa i procene.
Extended ATX form factor (veeelike serverske ploce) dimenzije: š220xv680xd455 napred: 10 x5.25`, 120mm sa filterom, posebna vrata za drajvove (sa kljucaonicom), posebna za kuler, power i reset dugmici, zelena power LED i 6 crvenih HD LED-ova! pozadi:120mm IZNAD napajanja, 2 x80mmu visini cpu i gpu. dole: jos jedan 5.25`, ako je ovih 10 malo:) gore: iznad napajanja pun Q**c mesta, za radijatore za vodu na primer. elem, kanta je od debelog lima, cvrsta,u dobrom stanju, prilicno tiha. ispod najnizeg slota ima jos 80mm mesta,tj. graficka u najnizem slotu ima mesta za triple slot kuler i prostora odakle da vuce vazduh. donja ivica najnizeg 5.25` je iznad nivoa prvog slota odozgo, tako da u prvi slot (i sve ostale) staju kartice od 400mm duzine. staje (skoro) svaki CPU tower cooler, OCZ vegetaII ima 35 mm lufta montirani kuleri: (ne vide se na slikama, montirao sam ih posle slikanja) napred dole scythe slipstream SY1225SL12SH (da,da, 110CFM:)), pozadi Cooler Master http://tinyurl.com/cm12025 Coolink SWiF-801 i CF12825MS http://tinyurl.com/12825ms fale 3 5.25` maskice nigde ne pise ko je proizvodjac zasto sve ovo pisem? idem na exit pa mi je frka za kintu. dakle, na prodaju je do petka prepodne, tj. dotle da mi legnu pare molim procenu ovde, a ponude na piromanxxx@gmail.com ps. slikano je kad sam sastavljao komp, sad mi nije fotoaparat pri ruci. ima par sitnih ogrebotina, slikacu ih sutra pa cu da okacim i to
oduvek sam voleo BigTower, ovo lici na Chieftec, ali vidim da nije, lici mi i na Macase, u principu, to kuciste ne vredi vise od 50eu, jeste huge, ali mnogo je matoro, kao npr. CHF Dragon BigTower, i neces ga prodati preko toga, za manje ja ne bih dao, tako da, eto, to ti je ta cena, ni manje ni vise, to sam procenio za GOLO kuciste, bez tih sitnica koje si naveo, a ti mozes da dodas jos nesto sitno sa tim cooler-ima itd..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.