ASUS P4S533-MX Intel P4 1,7GHz DDR 1GB HDD 40GB DVD-RW I napajanje mi je Power Man 235W (sluzi me perfektno vec par godina, malo je teze napajanje od ovih danasnjih)
Kupio sam graficku ASUS 9550GE 128MB 128Bit pa me interesuje oce mi napajanje to sve terati? Hvala!!!
:: Imam ovako :: :: ASUS P4S533-M :: Intel P4 1,7GH :: DDR 1G :: HDD 40G :: DVD-R :: I napajanje mi je Power Man 235 :: (sluzi me perfektno vec par godina, malo je teze napajanje od ovih danasnjih :: :: Kupio sam graficku ASUS 9550GE 128MB 128Bit pa me interesuje oce mi napajanje to sve terati :: Hvala!!! ::
Powerman je izgleda rebrandovani FSP, znači prosečan kvalitet ali sasvim prihvatljivo. Rade i za poznatije firme - Fortron, CM, Gigabyte, Nexus, OCZ. Problem je što stara napajanja imaju nešto slabije 12v grane a relativno mnogo struje na 5V, što ne odgovara potrošnji današnjih komponenti. Mislim da će raditi sa 9550 bez većih problema ali za sledeću konfu ga obavezni zameni. edit: sad videh da imaju i neke cwt modele pod svojom firmom, veoma dobro.
Hvala vam svima! Znam da u sustini nije to lose napajanje! Menjacu ga sigurno jer imam u planu da uzmem jaci procesor i da povecam memoriju i hdd! Hvala jos jednom! Pozdrav!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.