Nmg da se odlucim,G11 ili Wave cordless...znam da nisu iz iste klase,ali svidjaju mi se i jedna i druga a ja sam neodlucan...molim za pomoc,najbolje ako ste koristili obe mi kazite razliku izmedju njih i preondsti i mane obe...HVALA UNAPRED!!!!!!
pa do nekih 4500 max!nasao sam po toj ceni obe...sadasnja internet 350 me je lepo sluzila 3 godine ali je pocela opasno da brljavi...pri brzem kucanju menja redosled slovau reci i ponekad ih izvrce kao da kucam odpozadi...znaci wave:g11 0:1
pa do nekih 4500 max!nasao sam po toj ceni obe...sadasnja internet 350 me je lepo sluzila 3 godine ali je pocela opasno da brljavi...pri brzem kucanju menja redosled slovau reci i ponekad ih izvrce kao da kucam odpozadi...znaci wave:g11 0:1
:: Pa moze da obrise al @tortojed mora da makne komentar.. :: :: :: :: :: Intel Q6600 @3.0GHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MH :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Xoro 5.1 :: :: :: :: Između te dve, G11. Briši onu temu iznad :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Logitech G11 je dobra tastatura za gaming, ja je imam i nije uopste losa 54 macroa media keys illuminated, blokiranje start tastera, ima mr taster za macro on the fly ali to ti je kao da pises program a na slepo ces to tesko da odradis zato je prvenstveno ekrancic na G15 :). Mana G11 je sto ove G tastere veoma tesko koristis u igri. Ja kada sam kupovao tastaturu gledao sam da pre svega bude Illuminated i da ti kazem nisam pogresio :).
Ako si neki ozbiljniji korisnik i treba ti tastatura za posao onda Wave. Za to sto si naveo ja ti preporucujem G11, pogledaj G110 ucinilo mi se da negde ima za neke ok pare.
:: Znam, ali tortojed izgleda to ne zna :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Pa moze da obrise al @tortojed mora da makne komentar.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel Q6600 @3.0GHz-Thermaltake V :: :: Asus P5Q- :: :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: :: Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MH :: :: Xigmatek Utgar :: :: Corsair CMPSU-650T :: :: Logitech G11 + A4Tech X :: :: Asus MB19S :: :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: :: Xoro 5.1 :: :: :: :: :: :: :: Između te dve, G11. Briši onu temu iznad :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Vidi, ak osi iz Beograda Mega stroe elctroniki se xzatvara ove nedelje. Kod njih moze naci na popusti G11 i G15 tastatue. Ne znam da ti kazem tacnu cenu, ali im popusti idu od 20-40%. Ako se odlucis za G11 idi i pogledaj, mozda ustedis neki dinar.
Već sam imao wave, izlizali su se neki tasteri brzo, nije toliko sad posebno kvalitetna plus se lako prlja i upada štroka u one rupice na naslonu za ruke. Već sam ti predložio Microsoft Sidewinder X6, ne znam što nju zaobilaziš, bolja je od i od G11 i od Wave-a...
:: Već sam imao wave, izlizali su se neki tasteri brzo, nije toliko sad posebno kvalitetna plus se lako prlja i upada štroka u one rupice na naslonu za ruke. Već sam ti predložio Microsoft Sidewinder X6, ne znam što nju zaobilaziš, bolja je od i od G11 i od Wave-a.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.