Moj ruter je Netgear WGR614 v7, problem se desava svaki drugi dan oko ponoci, kada se nesto desi i vise ne mogu da ga koristim pa moram da ga resetujem, u cemu je to problem
da ti se ruter u ponoć pretvori u bundevu i u zoru opet postaje ruter. Ili nije bundeva nego kanta, ko zna.
Kao u onoj priči kad se Velja Ilić vozi nekom nedođijom...
Vozi se on tako službenom limuzinom i odjednom iz čista mira digne mu se, ma užas jedan kako mu se digo, ko kad je imao dvaes godina, pa će on šoferu: `Zaustavi kola jebem im mater da prošetam malo`, konta proći će ga. Šeta on tako poljem a oko njega svuda okolo bundeve, leže na suncu te mu pade ideja na um pa dograbi bundevu, izbuši rupu, izvadi budalu i da se na posao. Zatvorio oči Velja od užitka, unutrašnjost bundeve vlažna i topla od sunca, vetar ćarlija, svuda tišina... Kad u neko doba potraži ga šofer, valjda se čovek zabrinuo da Velju nije ujela zmija pa se živinče otrovalo, i nađe ga kako blaženo guzi bundevu i zaprepasti se: `Gospodine Iliću, pa vi trpate bundevu!` a Velja se uto trgne iz transa i onako ošamućen upita: `Šta? Jel to već prošla jebena ponoć?`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Vozi se Sloba kroz srbiju 99te u sred bombardovanja
23.06.2010. 23:23
status: user broj poruka: 9420
Prolazeci kroz neko selo, istrci im pred kola svinja, te je oni satru... Pita Senta Slobu: `Druze Slobo, sta da radimo sa mrtvom svinjom?` `Druze Senta, idi do prve kafane, pitaj cija je svinja, da platimo coveku...`
Ode Senta do kafane, seljaci piju i gledaju kako padaju granate. Udje unutra i obrati se glasno seljacima:
`Drugovi, ja sam Slobin vozac, malopre sam ubio svinju, pa...` `TOOOO CARE...!!!` Povikase seljaci... `STA CES DA PIJES BRATE MILI...?`
blizu si, ali nije taj problem :D reci cu samo na primeru iPod Touch-a settings>WiFi>`moja mreza` tamo imam IP Address, Subnet Mask, Router, DNS i kad se `magija` desi, nestanu mi ip pod Router i DNS, i nakon toga wifi je neupotrebljiv, pa moram da resetujem ruter
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.