Naime dvoumim se izmedju AXP simple power 630w (12v1 21A,12v2 22A) i LC6650gp3 (12v1 19a,12v2 19a) AXP je nesto jeftiniji,ali ima dosta slabije amperaze na +3.3 i +5v(da li je to uopste bitno?)Citajuci ovaj forum dosta sam saznao o LC napajanjima,ali cisto me zanima da li neko ima AXP i kako se pokazalo?Ako ima boljih predloga u cenovnom rangu(50-55e)iznesite ih!
koliko sam ja upucen to je deo NZXT-a a o kvalitetu stvarno ne znam nista, bolje uzmi LC jer su njega ljudi bar ovde koristili i zadovoljni su, cak LC ima napajanje 80+GOLD sertifikovano :)
Izgleda da je AXP simple power ista kao NZXT istoimena serija, a OEM je nepoznat. LC je proizveo Huntkey a isporučuje 31A na 12V kombinovano. Za te pare bih uzeo Silverstone strider ST40F (29A , Enhance) ili Chieftec APS 550s (37A, Sirtec).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.