Kada preko kontrol panela udjem u Regional and Language Options/Languages/Detals/Settings u delu Preferences - dugme Language Bar je iskljuceno. A ako i uspem da ga aktiviram. onda se otvara neaktivan Language Bar Settings, na kome ne mogu da potvrdim opciju Shou the Language Bar on the desktop. Da li neko zna kako da dobijem Language Bar na desktopu?
Imam W XP, a veovatno mi je zakljucan Taskbar (lock the taskbar je stiklirano). Imam instalirane i druge jezike i lap-top je radio vec 2 g. dobro, a ovo se desilo juce. Dragan06
Imam W XP, a veovatno mi je zakljucan Taskbar (lock the taskbar je stiklirano). Imam instalirane i druge jezike i lap-top je radio vec 2 g. dobro, a ovo se desilo juce. Dragan06
A onaj prvi deo? Extend support of advanced text services...
17.06.2010. 21:34
status: user broj poruka: 10997
Je li to cekiran? Znaci, vazno je da PRVO to bude uradjeno. TEK ONDA se vracas na language bar, inace ce ovaj biti zasivljen. - - - - - - - - - - Sto se tice fajla, ako je u .txt formatu, sacuvaj ga kao (save as) xxx.reg i pokreni dvoklikom...
isti sam problem imao i istu temu sam postavljao samo sto sam ja imao vistu i bug sa language barom nisam uspeo da resim jer je stvarno bug a kod xp-a probaj sledece control panel-regional and language options-keyboard and languages-language bar i tu imas float on desk, hidden i in task bar
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
skini koristeći IE, i biće skinut kao reg. file. Zvuči glupavo, ali radi. Posle dupli klik na langbarrestore.reg, pristaješ na promene u registri bazi i to je to. Ako ti se ne pojavi pored sata, obrati pažnju da nije u gornjem desnom uglu desktopa. Ako je gore, samo ga spusti (klik na _, ne na trouglić).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.