Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Tastatura help
STRANA 1 OD 1
Valheru Tastatura help 15.06.2010. 13:02 T27505

status: user
broj poruka: 750
Ortak mi doneo sinoc tastaturu da mu je popravim, naime ctrl je poliven sa kolom i sad ima mek hod :)
Tacnije kad se stisne ima otpora i sporo se vraca nazad, kako to da popravim :D?

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > Valheru 15.06.2010. 13:15 #222861

broj poruka: 18996
pa, brate, lako, izvadis dugme i okolo ga ocistis alkoholom i nekom krpicom\vatom, ako je usla unutra, moras da otvoris tastaturu i svuda gde je koka kola, ocistis, ne moze nikako drugacije.

limunche re 15.06.2010. 13:19 #222863

broj poruka: 426
otvori tastaturu, izvadi folije, ocisti ih ako su umazane, izvadi ono malo elektrike, ako dugmici ne mogu da poispadaju opusteno, ako mogu pazi da vratis sve na svoje mesto, operi je smrkom, tusem, crevom, cime god...ostavis da se osusi, sklopi i to je to...
imarkovic Re: re 15.06.2010. 13:21 #222865

sto da pere celu tastaturu ako je polio samo ctrl?
a, inace, koja tast. je u pitanju?

:: otvori tastaturu, izvadi folije, ocisti ih ako su umazane, izvadi ono malo elektrike, ako dugmici ne mogu da poispadaju opusteno, ako mogu pazi da vratis sve na svoje mesto, operi je smrkom, tusem, crevom, cime god...ostavis da se osusi, sklopi i to je to...
limunche re 15.06.2010. 15:29 #222884

broj poruka: 426
zato sto ne mora da se prcka sa jednim tasterom :)
ja sam samo napisao kako bih ja to uradio...
Ishmerish Polako kolege mehanicari 15.06.2010. 15:34 #222886

broj poruka: 7285
Prvo i osnovno bi bilo da nam kolega Valheru baci fotku rasklopljene udaraljke.
Posto ima dve vrste prekidaca,gumeni i metalni povratni prekidaci.Tako da je i tretman razlicit u ova dva slucaja.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

imarkovic Re: Polako kolege mehanicari 15.06.2010. 21:28 #222959

a ne znam cemu toliko cimanje oko jedne jednostavne stvari, gospodin Valheru je mogao to da uradi za 5min, prosto je ko pasulj..

:: Prvo i osnovno bi bilo da nam kolega Valheru baci fotku rasklopljene udaraljke
:: Posto ima dve vrste prekidaca,gumeni i metalni povratni prekidaci.Tako da je i tretman razlicit u ova dva slucaja
::
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs