Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Wireless Keyboard Help?
STRANA 1 OD 1
Devastator Wireless Keyboard Help? 03.12.2006. 15:43 T2740

status: user
broj poruka: 1
Imam microsoftovu multimedia tastaturu vec 5 godina i dosslo je vreme da je promenim pa sam zagledao bezicne tastature...jedina koju sam nasao a da je bez misa i da je ok je logitech cordless internet pro...
imam nekoliko pitanja
1.da li wireless tastature kasne(kao sto je ranije bio slucaj)?
2.koliko traju baterije za njih?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: Wireless Keyboard Help? 04.12.2006. 02:08 #10296

broj poruka: 9420
Ne kasne. To je nekada bilo. Ja posedujem Logitech Cordless desktop S510, koji ima i daljinski. Kosta u US varijanti i sa Media remoteom oko 80 evra. E sad, postoji i YU varijante koja je uvek znatno jeftinija jer je na akciji i uz nju ne stize Media remote (koji mi je dakako neupotrebljiv :)) ali meni nije odgovarao YU rastpored tastera.
Sto se tice rada, ne kasni uopste. Domet je negde oko 10m iz susedne prostorije (dakle jedan zid izmedju) , ali je prijemnik kod monitora na vidnom mestu. Sve to bez kasnejnja. Igre ne igram ali s obzirom kako mi se ponasa u realnom radu, mislim da nebi bilo nikakvih problema ni u njima.
Sto se tice baterija, koristi alkalne baterije i po specifikaciji proizvodjaca traju minimum 6 mesesci intencivnog koriscenja. Ja ga koristim vec dva meseca i nemam nikakvih problema. Mis je sa invisible optic.

:: Imam microsoftovu multimedia tastaturu vec 5 godina i dosslo je vreme da je promenim pa sam zagledao bezicne tastature...jedina koju sam nasao a da je bez misa i da je ok je logitech cordless internet pro..
:: imam nekoliko pitanj
:: 1.da li wireless tastature kasne(kao sto je ranije bio slucaj)
:: 2.koliko traju baterije za njih?
kiki31 Logitech 04.12.2006. 21:18 #10310

broj poruka: 83
ja sam kupio u subotu komplet logitech-ov Cordless desktop MX 5000
i prezadovoljan.sto nebi uzeo i bezicni mis mislim samo pitam jer ovaj moj vec 3 dana radi i ima svoj punjac i odlican je.
ja sam ovu kupo samo zbog touch sensitive remote kontrolera.
Pun sam utisaka. :)
kiki31 da baterije 04.12.2006. 21:23 #10311

broj poruka: 83
uglavnom sve zavisi sta konkretno radis ali traju dosta
mario80bg Logitech 13.12.2006. 15:48 #10566

broj poruka: 163
Moj logitech bezicni opticki traje mislim vec 4-5 godina ako se ne varam... ni ne pamtim kada sam ga dobio...

jedino sam morao da za sve ove godine prelemim antenu u njemu koja se izgleda od udaraca ili padova razlemila i domet opao.

Inace, bez njega nema nista ;)

Sada ga koristim za lap-top jer sam navik`o na biciklo :)
Opet sam dobio na poklon tastaturu marke TRUST ( bezicno a mis sa kuglicom) i mislim da je ovo sacuvaj boze JADNO da nemam reci. Mis svaki peti put preskoci klik, znaci kao da nisam kliknuo...
djubrekanja...
I kod Geniusovog kompleta ( bezicna tastatura i opticki mis) sam naisao na isti problem pa sam reklamirao i zamenio za ovaj trust.

Po meni nema bolje od logiteca.
Topla preporuka.
Pozz

dokolenko

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs