Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
HP laserjet M1120 MFP problem
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud HP laserjet M1120 MFP problem 08.06.2010. 18:55 T27360

status: user
broj poruka: 3741
Pozdrav svima. Zaglavila se ruka skenera koja nosi lampu negde pred kraj staklene podloge. Pošto je garancija istekla moram da nosim u servis. Pitanje koliko košta otprilike intervencija ove prirode i gde u Bg to može da se uradi? Uspeo sam da sa pali/gasi forom otkočim ruku ali sada kada kopiram nešto pred kraj kopiranja dobijem razvučena slova. Hvala unapred.

support normality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
hlmgroup nema potrebe za servisom... 08.06.2010. 23:14 #221119

broj poruka: 22
Inače, dosta solidan MFP, al` da su ga odradili do ` mojega `, barem u skener delu....

Elem, nema potrbe da ideš u servis, barem sam ja tako rešio problematiku...

1. Pogledaj na hp site-u, postoji update firmawre-a, i programče sa kojim se to radi / mislim, nije uopšte komplikovano kao što zvuči /

2. Taj update bi trebalo da reši neke brljotine vezane za skener / ovo mehaničko preskaknje nije dokumentovano / i za zaglavljivanje papira pri štampi

3. To možeš da uradiš i pre sledećeg koraka

4. Malo strpljenja, i potreban alat, jedan manji krstasti šrafciger / ustvari, treba ti IMBUS ključ, ali završiće posao i prethodno navedeni /. Lagano razšrafiti šrafove - krenuti odozgo, naravno - oprez kod tastera za paljenje, ispod ima 1-2 šrafa.
Znači, skineš sve lepo - ima oko 15 šrafova, I VRATIŠ RUČNO RUKU U STARTNI POLOŽAJ. Ugasi, upali i trebalo bi da bude rešeno.

5. Obzirom da sam to radio prijatelju, pre par meseci, a da me je opet zvao i ima isti problem, zaključak - piece of crap made by hp...

Pozdrav

pajsgudgud ok hvala dečkonja 09.06.2010. 00:38 #221144

broj poruka: 3741
probam sutra...javljam

support normality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs