Prvo je jeftinije nasao sam ga za 54e a drugo za 63e, sad razumem da je -230 skuplje jer je modularno, ali koliko sam video prvo(obicno) je jace i ima 80plus sertifikat za razliku od drugog, hteo sam danas da odem i pazarim drugo(modularno) ali reko aj malo da pogledam po netu i eto ...
pa zanima me da li je ovo standardno stvarno jace kao sto pise ? modularnost mi nije neki kriterijum za napajanje pa se mislim da uzmem obicno ako je stvarno jace, jos da ustedim `mica` dindzi, milinko =)))
Ne znam jel stvarno jače ili je neka zabuna, gledao sam samo za ovo modularno testove, meni znači što nema viška kablova. Ok napajanje, lično mogu da ti kažem da se ne greje a ventilator mu se okreće ko da ga kilava baba vrti, znači - tiho. Na testovima naponi su mu stabilni do 600w opterećenja.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ali taj test je za ovaj obican, ja iskreno mislim da je to neka zabuna na sajtu da je modularno slabije i da nema 80PLUS sertifikat, nekako mi glupo zvuci, a i modularno je 300g teze od obicnog a ono sto kazu `teze-kvalitetnije`. E a sad kad sam jos malo razgledao kod nas nema nigde da se nadje Strider ST50F vec samo Strider Essential ST50F-ES, a ono je cini mi se najslabije od ova 3, i cela Essential serija kolko kontam je malo nizeg kvaliteta...
pa pogledaj specifikacije, ovo regularno je navodno jace ... ali svejedno i da je jace pazaricu modularno jer ovog regularnog nema nigde, a essential je najslabije od sva 3...
Ja imam 500w Silverstone ST50F-ES ... to modulatno imaju samo na papiru ... zvao sam razne prodavnice pre ~mesec dana ... niko ga nema osim sto ga je bilo negde za 7.000 ... o onda sam uzeo ovo ES .... tiho, hladno, nikakvih problema MSI p965 NEO Core2duo E4300@2.4ghz @ CM hyper TX3 ATi RADEON X1950pro 2x1gb 800mhz WD500gb black + WD80gb blue 500w Silverstone ST50F-ES samsung T220 mx518 + siberia full size headset + s&s QcK+
Nisam strucan pa moram jedno pitanje. Strider Essential 500W ima samo jednu 12V granu, da li je to dobro ili lose ili isti djavo ? Ja bi onako laicki lupio da to nije bas dobro :PPP
Prema opsežnom tekstu `zablude i mitovi o napajanjima` na antec-ovom sajtu, ako je napajanje dobro izvedeno što silverstone generalno jeste, sa tačke snage potpuno je isto a sa tačke bezbednosti bolje je više grana jer imaš zaštite na svakoj od njih posebno.
Tako piše...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.