Kao prvo da se izvinem svima sto vas nisam prosli put poslusao za napajanje!!! Sreca moja sto nije bila velika steta! Nece se ponoviti sigurno!
E sad ovako: Pre nepunih mesec dana sam kupio napajanje ANS 400W(polovno) i naravno riknulo je posle dve nedelje! (jer vas nisam poslusao) Vratio sam staro Power Man od 235W a sad sam nasao Thermal Master 350W koje je radilo otprilike mesec dana pa je zamenjeno jacim. Kakvo je to napajanje! Inace poznajem coveka koji ce mi ga prodati i on tvrdi da je 100% ispravno i da je mozda radilo i manje nego sto sam rekao! Hvala!!!
ne ginu nam palacinke :PPPP xendzo nepoljubljena :)))))
Jbt, nudi mu napajanje za 3K a njegova masina ne vredi toliko...kakvo razmimoilazenje, nadji u oglasima neko solidno polovno za 10e...nisam cuo da ima TM od 350W vec samo od 420W i vredi 10e jer je novo 15-20e
Ne treba njemu taj TT, mislim cela masina ako mu vredi 3000din, a ne samo napajanje... Jeste kvalitetno al za njegovu masinu recimo neki jeftiniji LC il nesto slicno bi odradio posao...
je oem proizvod cooler master-a i nikakvo po kvalitetu. imas chieftek 400w u oglasima za 20e ili kupi neko slicno kvalitetno. Mozes i lc power, ali pokusaj da izbegnes office seriju, 420h ili slicno. Mnogo su im bolje druge serije. Nadogradi procesor, memoriju i graficku i mozes slobodno da instaliras win7. Ako nezelis ovoliku nadogradnju imas i chieftek od 300w za oko 10e. Samo povedi racuna da takav chieftek ima p4 konektor, posto ona mnogo stara nemaju. Pozzz...
Hahahah, strah me da pozovem, da mi se ne javi neki duboki, promukli, muski glas !!! Posle nece da mi bude zanimljivo za mastanje. A i onako joj je napajanje krs :))) Sad se i MACHINE ubacio u vrzino kolo. Tako je to kad mnogo galamim po forumu. Trebao sam lepo telefoncic i zavrsim posao.
Mada mi je nesto sumnjivo??? Da ne bude , dala baba dinar da udje u kolo, a nudi dva da izadje :))))
::Matori, imas sad i broj...
::Pozovi sa skrivenog broja da vidimo jel ON ili ONA :
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Mada mi je nesto sumnjivo?? :: Da ne bude , dala baba dinar da udje u kolo, a nudi dva da izadje :))) :: :: ::Matori, imas sad i broj... :: :: ::Pozovi sa skrivenog broja da vidimo jel ON ili ONA : :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: Hahahah, strah me da pozovem, da mi se ne javi neki duboki, promukli, muski glas !! :: Posle nece da mi bude zanimljivo za mastanje :: A i onako joj je napajanje krs :)) :: Sad se i MACHINE ubacio u vrzino kolo. Tako je to kad mnogo galamim po forumu :: Trebao sam lepo telefoncic i zavrsim posao :: :: Mada mi je nesto sumnjivo?? :: Da ne bude , dala baba dinar da udje u kolo, a nudi dva da izadje :))) :: :: ::Matori, imas sad i broj... :: :: ::Pozovi sa skrivenog broja da vidimo jel ON ili ONA : :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Matori, imas sad i broj... :: :: Pozovi sa skrivenog broja da vidimo jel ON ili ONA : :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
POLAKO S TE PALACINKE, moram i ja da stanem u red ali ako se secate ja sam poodavno hteo da ...evo vam, nadam se da se i Bax seca jednog mog posta, pogledajte cetvrtu stranicu http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=4&topid=22020&forid=12&katid=2 Hajde da se organizujemo i da pomognemo, humanost na prvom mestu, zar ne?!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.