:: :: Budzet ne dozvoljava vise i izbor je pao na ova dva,pa me zanima vase misljenje koje je isplativije i kvalitetnije za te pare? :: :: Hvala unapred!
i jedno i drugo sto se tice ventilatora isto,al video sam kod druga taj elite i onako ne znam,kvalitetnije mi izgleda asgard. a i cisto da se kaze u asgard ladno stane hd 5850,ako je to bitno
meni ce budzet dozvoljavati vise,ali kad budem uzimo neshto na leto,jedino sigurno je da ce kuciste biti XIGMATEK ASGARD,po meni dosta muzike,za poprilinco malo para,a i lepo mi na izgled
imas u win win-u i ASGARD II,pa vidi,ista je cena,samo su pomerili cooler pozadi,i malo promenili izgled
pre tempesta tj imam ga jos nisam ga prodao ,ostavio sam ga sestri kad budem sklapao makinu.extra je za ulozen novac. Neces pogresiti ako ga uzmes,stvarno je super za sve pare + sto je postpuno crno.
i meni su simpaticni ,al ozbiljno ,a i kuciste lepse izgleda ,bar za moj ukus ...
a imam i njihov ventilator 12cm
CARPE DIEM
:: Sasvim solidno kućište i nije skupo pride, a xigmatek mi i inače simpatična firma :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.