Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
gigabyte m7600 mis
STRANA 1 OD 1
djuroue1 gigabyte m7600 mis 05.06.2010. 17:19 T27295

status: user
broj poruka: 1156

Imam problem sa gore pomemutim.Desava se da s vremena na vreme secne u radu po nekoliko puta pa opet neko vreme radi normalno.Inace opticki,bezicni sa usb adapterom.Kontam da je nesto oko signala ili ...Premestio sam i kuciste sa druge strane monitora kako bi mis i predajnik bili na istoj strani ali i dalje isti problem.Inace citao sam da ne sme da bude monitor izmedju dva doticna mis-predajnik Inace imam bezicnu tastaturu pa mozda se mesaju signali.Auuuuuuuuuuuu.Dal nesto novo kad kupim moze da radi bez problema pitam se pitam...Aj vozdraaaaaaaa....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Izvuci prijemnik da bude opricki vidljiv sa misem i to ce biti kraj problemima 06.06.2010. 10:21 #220264

status: user
broj poruka: 7769
Isti problem sam imao sa jednim drugim misem i potrebno je da postoji vizuelna veza izvedju misa i prijemnika to drasticno poboljsava kvalitet veze.
A to ces najlakse uciniti uz pomoc produznog USB (musko-zenskog) kabla.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs