CM nije los uopste..Vide takvih komada sam probao..Nije ni Corsair los,oba napajanja su ok ali vidi,620w je 620w ,ipak mislim da treba da ides na jace.. CM je modularno napajanje dok Cors nije.. Jedina prednost ti je sledeca (Seasinic) vs (Acbel) ..Sad odluci sam..
pa ista je cena otprilike cak je cors skuplji za 200-300 din, kontam da je cm jaci za 70w ali kolko sam gledao cors ima vecu amperazu na svim granama pa me to buni ...
Istina, ima vecu amperazu Corsair, jako je to napajanje, mislim neces pogresiti koje god da uzmes, al eto uzmi ono sa vecom garancijom, ako nista drugo ne moze da ti presudi...
:: pa ista je cena otprilike cak je cors skuplji za 200-300 din, kontam da je cm jaci za 70w ali kolko sam gledao cors ima vecu amperazu na svim granama pa me to buni ... :: :: ::
Ja opet mislim da treba ici na jace napajanje ..Cini mi se da Daum ima bas taj CM620 na Nehalem platformi i nema problema.. Sto se tice Corsair-a,za njega takodje nema zime posebno sto je to cist Seasonic!
pa jes da cors ima jacu amperazu al nije neka velika razlika, a za cm na sajtu pise max output 700w a i modularno je. ali sa druge strane ipak cors ima 5 god garancije sto je duplo vise a opet me ovaj cm nesto privlaci ne znam sto bem li ga, u dilemi sam bas ...
sto ne kupis onda jaci Corsair, recimo iz HX serije i zavrsis posao?
:: pa jes da cors ima jacu amperazu al nije neka velika razlika, a za cm na sajtu pise max output 700w a i modularno je. ali sa druge strane ipak cors ima 5 god garancije sto je duplo vise a opet me ovaj cm nesto privlaci ne znam sto bem li ga, u dilemi sam bas .. :: :: ::
@Daum izvini zaboravio sam,nesto mi ostalo u glavi da imas 620w ne znam zasto.. @Mortifcat Nisam pri netu 24h online vec samo kad sam na poslu..Kuci sam iskljucio liniju i sve manje posecujem i forum..Kad budem ponovo uveo cujemo se da ti ono zavrsimo do kraja
Ja bih išao na cooler master zbog modularnosti i veće snage. Garancija od 3 godine ti je dovoljna jer ćeš za 3 godine sigurno opet menjati napajanje... __________________ Scourge of PCBerza
to si upravu, ko zna sta ce se desi za 3 godine =) a iskreno stariji buraz kupio cors ovaj pre nedelju dana, a meni nesto glupo da uzmem isto ko onpa to ti je pa trazim alternativu, navika iz detinjstva jbg =)))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.