kako sto sam naslov kaze treba mi predlog za web kameru. ne treba mi nista specijalno, neka najjeftinija sto moze da se nadje, uslov je samo da radi na windows 7.
Ako ti je samo da je što jeftinije, odeš u neku radnju, tražiš najjeftiniju i pogledaš ima li pozadi nalepnicu win7 ready, šta će ti preporuka za kameru od 500din
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ako imas symbian telefon, skini program mobiola webcam, i eto ti najjeftinije solucije. Ja mislim da ce sve kamerice da rade na 32bit win7, tako da ako ti nije bitna slika, trazi najjeftinije i mora da radi. Samo ne znam sta ce ti nesto sto je gotovo neupotrebljivo. Jedino ako imas reflektor u sobi. Za 2 soma ova kamerica pwc2 je super
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.