Znam da novije arhitekture ne trose puno , pa ipak sam radoznao sta vi mislite o Napajanje koji trenutno imam? konfa je: P5W DH DELUXE C2D E6300 2x512 DDR2 PQI ATI X800XL 4 HDD (80,200,250,320GB) 2 DVDRW + 2 chieftec cooler-ra i sve ovo na chieftec 350 W! Cini mi se da konfa nekako je instabilna, pa i drug ima isti konf i on nije zadovoljan... Imamo neke trenutne smrzavanje itd... Trebam uzeti vecje napajanje? Ako jeste, kolko? Pozz...
to je dobro napajanje ali 4 harda zaboga pa samo oni vuku 70-80 ako ne i do 100W ... to bi bilo isto kao kad bi zakacio TU KONFU SA 1 ILI 2 HARDA NA NAPAJANJE OD 300W , to nikako ne bi moglo stabilno da radi ... po mom misljenju otarasi se 2 harda ili kupuj 500W+ napajanje
Najmanje što treba da odgovori svim uslovima, padovima napona u mreži i sl. ... je najjače što možeš da nađeš u prodavnicama. Dakle, 550-650W. Ako ne patiš od brandiranja, LCPower je idealno i ne preskupo rešenje. Doći će uskoro i neka jača grafička, a sve su redom veliki potrošači.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.