Kada se polovne stvari prodaju niko nece dati pare za nesto korisceno ako je cena tj razlika u ceni izmedju nove i polovne stvari tako mala.. Ne znam da li ste pratili skoro trziste polovnjaka ali da bi se nesto prodalo mora ici minimum 20-30% nize sa cenom tako da ovo napajanje ce mozda da proda jedino za 40 Eur a mozda i proda i za 50 ako neko bas naleti.. P.S.Cene su toliko spustene,ljudi bukvalno daju za dzabe,para nema,samo da se roba isturi..
:: Kada se polovne stvari prodaju niko nece dati pare za nesto korisceno ako je cena tj razlika u ceni izmedju nove i polovne stvari tako mala. :: Ne znam da li ste pratili skoro trziste polovnjaka ali da bi se nesto prodalo mora ici minimum 20-30% nize sa cenom tako da ovo napajanje ce mozda da proda jedino za 40 Eur a mozda i proda i za 50 ako neko bas naleti. :: P.S.Cene su toliko spustene,ljudi bukvalno daju za dzabe,para nema,samo da se roba isturi. :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Polovnu stvar bi platio u pola cene. Baš me briga koliko je do skora bila, briga me koliko je sad. Osim u teškom bedaku, ne bih kupovao nešto polovno ako za 20% imam skroz-naskroz novo u punoj garanciji. Uz to, ostaje sumnja zašto ga original vlasnik prodaje (bilo šta) ako je tako dobro.... to je moje mišljenje. Znači, ta cena koju su ti rekli je čisti BINGO ako ti prođe, ne kažem da ne vredi toliko realno, ali ne i tržišno. Bedak brrajo... nema se a i da se ima, odakle?
:: Polovnu stvar bi platio u pola cene. Baš me briga koliko je do skora bila, briga me koliko je sad. Osim u teškom bedaku, ne bih kupovao nešto polovno ako za 20% imam skroz-naskroz novo u punoj garanciji. Uz to, ostaje sumnja zašto ga original vlasnik prodaje (bilo šta) ako je tako dobro.... to je moje mišljenje. Znači, ta cena koju su ti rekli je čisti BINGO ako ti prođe, ne kažem da ne vredi toliko realno, ali ne i tržišno. Bedak brrajo... nema se a i da se ima, odakle :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Polovnu stvar bi platio u pola cene. Baš me briga koliko je do skora bila, briga me koliko je sad. Osim u teškom bedaku, ne bih kupovao nešto polovno ako za 20% imam skroz-naskroz novo u punoj garanciji. Uz to, ostaje sumnja zašto ga original vlasnik prodaje (bilo šta) ako je tako dobro.... to je moje mišljenje. Znači, ta cena koju su ti rekli je čisti BINGO ako ti prođe, ne kažem da ne vredi toliko realno, ali ne i tržišno. Bedak brrajo... nema se a i da se ima, odakle :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.