Na YU tastaturama je obicno latinica, ali mogu da se nadju tastature koje u uglovima tastera imaju i cirilicne karaktere. ___________________________________________________________ ...Glory Of Cyrodiil...
mislim da je glupo traziti te tastature koje imaju cirilicne karaktere, jer one koje se prodaju kod nas su blago receno sranje, a ima logitech YU tastatura, koje su po meni veoma udobne za kucanje, pa ako neko jako puno kuca, on ce se navici na raspored tastera, tako da nece morati svaki put da bleji gde je koje slovo...a mislim da apsolutno nema nikakve veze sto slova pisu latinicom, a ne cirilicom, mislim, osim ako neko ne zna da cita latinicu...nebuloza.
:: ali YU ne znači i ćirilicu....tj. uglavnom je lat... :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.