Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Gdje kupiti? Tastatura `Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000`
STRANA 1 OD 1
dinor Gdje kupiti? Tastatura `Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000` 20.05.2010. 20:20 T26936

status: user
broj poruka: 3
Gdje u Beogradu kupiti tastaturu `Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000` ?

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=095&active_tab=overview
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic mnogo ruzna i nezgodna tastatura 20.05.2010. 20:23 #215549

broj poruka: 18996
ali probaj u racunari.net

dinor racunari.net 20.05.2010. 20:54 #215561

Tastatura mozda jeste ruzna ali je mnogo dobra. Vec posjeduje takav komplet ali nije bezicni i super je.
Prije nego sto sam kupio taj komplet imao sam velike probleme sa nervima u rukama. Isao sam i na fizikalnu terapiju zbog toga. Cim sam poceo koristiti tu tastaturu bolovi su prestali. Sad sam primoran da radim na laptopu i ruke su opet pocele da me bole pa moram traziti taj komplet.

Poslao sam mail ovima u racunari.net, hvala za adresu. Nadam se da cu je naci kod njih.

Pisko Go on 20.05.2010. 21:13 #215565

broj poruka: 6645
Ma šta ružna! Ne slušaj to nego ne odustaj. I ja sam isključivi korisnik ergnonomskih tastatura (one koje sam kupujem) i definitivno je vredno para.
Ne zezaj se sa lap-top-om, ili bar drastično smanji upotrebu, jer je lako sa obične smetnje dobiti hronični invaliditet zbog oboljenja karposijevog tunela.... nažalost, nisam skoro bio u Bg, ali kad sam je našao, bilo je to u nekoj tehno.... prodavnici otprilike preko puta Arene, dakle, kada kreneš ka Surčinu, sa leve strane autoputa... bela tehnika na jednom spratu, računari i foto-kino oprema na sledećem.. ne znam imaju li sajt... možda i imaju, kod njih sam uzeo Canon LBP štampač... ali ajde me ubi...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

gogi1 ekstra 20.05.2010. 23:42 #215602

broj poruka: 2076

Ja imam istu takvu samo zicnu, prelepa, tihi tasteri, kad se covek navikne na nju nema bolje
galenika tastatura iz dva dela 21.05.2010. 01:11 #215623

broj poruka: 68

Dobre su te tastature. ja bi samo molio ako neko zna gde ima da se kupi tastatura iz dva dela. Pravio je Logitech ja mislim. Pola tastature je za jednu a pola za drugu ruku, razdvoje se oko pola metra i na slepo kucaš ko čovek. a miša staviš u sredinu i ko car si. kupio bi 2 komada odmah.Kajem se što nisam uzeo dok ih je bilo. Ovako nabadam ko seljak po običnoj TASTATURI. Daću oglas na berzi pa valjda će se neko javiti ako je ima.
Pozdrav svima, javite ako ima gde da se kupi ovakva tastatura.
Pisko Re: tastatura iz dva dela 21.05.2010. 01:36 #215625

broj poruka: 6645

Sećam se toga.... a bio zaboravio. Teško da ćeš to negde naći, to je samo neki zaluđenik mogao da kupi tada i da je izaka samo tako.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

::
:: Dobre su te tastature. ja bi samo molio ako neko zna gde ima da se kupi tastatura iz dva dela. Pravio je Logitech ja mislim. Pola tastature je za jednu a pola za drugu ruku, razdvoje se oko pola metra i na slepo kucaš ko čovek. a miša staviš u sredinu i ko car si. kupio bi 2 komada odmah.Kajem se što nisam uzeo dok ih je bilo. Ovako nabadam ko seljak po običnoj TASTATURI. Daću oglas na berzi pa valjda će se neko javiti ako je ima
:: Pozdrav svima, javite ako ima gde da se kupi ovakva tastatura
dinor lijepog li trzista :) 21.05.2010. 10:15 #215654

odgovor od racunari.net

`Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000, nije ni stizao na naše tržiste pa ga zbog toga i nema u našoj ponudi.`
skar Re: lijepog li trzista :) 21.05.2010. 12:32 #215682

broj poruka: 3992
jbg sta da ti kazem,pakuj kofere!!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: odgovor od racunari.ne
:: `Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000, nije ni stizao na naše tržiste pa ga zbog toga i nema u našoj ponudi.`
codeus .. 21.05.2010. 23:31 #215887

broj poruka: 4054

tastatura je do jaja .. samo tesko ces je naci kod nas ..

problem sa utrnulim prstima i bolovima u ruci ..hmm ... koja ti trne .. leva ili desna ...
Daum ... 21.05.2010. 23:34 #215890

broj poruka: 12794
Ergo 4000 ima identičan dizajn, mrzi me da gledam po čemu je bolji taj 7000, ali u svakom slučaju imaš da ga kupiš kod nas...

http://www.itsvet.com/proizvod/microsoft-natural-ergo-keyboard-4000/comp_comp_keyboard/43/225

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

kizzam == 22.05.2010. 00:30 #215898

broj poruka: 136
Ergonomic Desktop 7000 bezicna a Ergo 4000 zicna eto gde je razlika i verovatno je mnogo skuplja

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs