Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Antec 900 za 45e sa oglasa
STRANA 1 OD 1
gogi1 Antec 900 za 45e sa oglasa 19.05.2010. 14:49 T26893

status: user
broj poruka: 2076

Znaci oglas je totalni fake. Slao sam mu mail ali ne odgovara, moj drug mu je NEKOLIKO puta slao mail opet ne odgovara, siguran sam da mu ljudi salju mailove, ali ocigledno lik ima drugih namera sa tim oglasom.
Mislim, da povoljnu cenu a ne ostavi telefon, glupost. 100% sam siguran da namerno hoce da spusti cenu onom liku koji ga daje na 70e fiksno. Zamolio bih admine da mu brisu oglas cim ga postavi jer je ocigledno u pitanju neka druga namera, a ne prodaja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 45 evra 19.05.2010. 16:46 #215081

broj poruka: 6101
ako je u iole dobrom stanju, ja ga ne bih prodavao za tako male pare. Ja mog Three Hundred ne bih prodavao ispod 50-55 evra (ima i dva dodatna CM ventilatora napred, a nisam ga koristio duže od 6 meseci), tako da je lako moguće da je oglas fejk.

Phenom II X3 720BE (X4 B20 @ 3GHz)
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

VMARC A da nisi slucajno ti taj... 19.05.2010. 17:07 #215088

broj poruka: 9420
... sto ga prodaje za 70 evra fiksno, pa ti toliko bode oci? I kako sebi dajes za pravo da sudis o zadnjim namerama tog oglasa i sugerises adminima u formi molbe sta da rade sa konkurenskim oglasom. Mislim onako, samo pitam... Covek je mogao da ga ponudi i za dinar, vase je da ga kontaktirate... Na ovaj ili onaj nacin :) Kupite ako stignete, ako ne uvek ostane onaj od 70 evra fiksno :)

Bayerische Motoren Werke

Mortificat ... 19.05.2010. 18:07 #215103

broj poruka: 3519
takođe postoji šansa da ga je prodao, a da je isti mail account otvorio samo zbog tog oglasa, pa kad ga je prodao, zaboravio i na mail.

Be the change you want to see in the world.

gogi1 Re: A da nisi slucajno ti taj... 19.05.2010. 19:13 #215121

Brate nisam ja taj sto ga prodaje, ja sam iz Nisa. A dajem za pravo iz tog razloga jer NIKOME NE ODGOVARA NA MAIL, a nije stavio br.tel.......pa mi zato ide na zivce. Realno, svako od nas kad ponudi nesto po dobroj ceni stavi i br.tel da bi ga neko sto pre kontaktirao, a ovaj lik ocigledno nesto drugo namerava.....
@mortificat a zasto onda stalno ponavlja oglas.)
Ma sad sam se ohladio, ako hoce admini neka brisu ovu temu....

:: ... sto ga prodaje za 70 evra fiksno, pa ti toliko bode oci? I kako sebi dajes za pravo da sudis o zadnjim namerama tog oglasa i sugerises adminima u formi molbe sta da rade sa konkurenskim oglasom. Mislim onako, samo pitam... Covek je mogao da ga ponudi i za dinar, vase je da ga kontaktirate... Na ovaj ili onaj nacin :) Kupite ako stignete, ako ne uvek ostane onaj od 70 evra fiksno :
::
:: Bayerische Motoren Werk
VMARC Dobro, a otkud ti zakljucak... 19.05.2010. 19:58 #215141

broj poruka: 9420
Da bas NIKOME ne odgovara na mail...? To sto nije odgovorio tebi i tvojim ortacima,uopste ne mora da znaci da nije nekome odgovro, prodao i zavrsio posao... Kao sto rece Mortikraft... A mozda je zaboravio sifru za webmail ... :)))

E zezam te, jer vidim da si revoltiran :) No hard feelings... Definitivno nisi u pravu, samo si bre mnogo nervozan, a b`e b`ate, b`e...

Bayerische Motoren Werke

gogi1 :) 19.05.2010. 20:01 #215142

Ma sve ok, `ladan sam ko zmija.) Nek prodaje decko sta mu je volja, sta ga znas mozda i nisam u pravu
Ishmerish I bolje sto se ne javlja 19.05.2010. 21:09 #215171

broj poruka: 7285
Antec 900 je vrhunsko kuciste(imao sam ga)i cim ga daje za te pare znaci da je udarano ili ocerupano(citaj unisteno).
Imao sam i ranije prilike da vidim Antec-e 900 koje su ljudi prodavali za +-30 evra,a koji su licili na sve samo ne na Antec.
Ljudski nemar i bezobrazluk nema granice.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Srtjko ahhahaa.... 20.05.2010. 17:37 #215517

broj poruka: 241
Znam taj ogals taj je neki saban samo hoce nekom drugom da ubije cenu za isto tako kuciste to mu je cilj verovatno.... Jer i ja sam mu slao mail i nista... :-D

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs