Treba mi neki prvenstveno jeftin, ( naravno u toj klasi ) dobar mobilni telefon, koji pusta mp3, radio, i video fajlove ( sa titlom ) ( xvid, mp4, flv.... i ostali formati ), uz neki pristojan kvalitet prikaza, kao i dovoljne velicine samog ekrana.
jedino sto mi pada napamet je da potrazis polovnu 5800. sve ostalo sa manjim ekranom nevidim poentu filmova sa titlovima jedino ako ne planiras da nosis mikoskop sa sobom. Mozda mozes da pojuris i htc daimond on ti je 2.8 inca ekran i ima sve sto si ti naveo gore on je cak mozda jeftiniji od nokie mada su tu negde u stvari tu su.... ali je zato htc 4x kompaktniji telefon....tj bolje odradjen
:: :: Treba mi neki prvenstveno jeftin, ( naravno u toj klasi ) dobar mobilni telefon, koji pusta mp3, radio, i video fajlove ( sa titlom ) ( xvid, mp4, flv.... i ostali formati ), uz neki pristojan kvalitet prikaza, kao i dovoljne velicine samog ekrana :: :: Hvala
:: hahahhah dobar vic!! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Polovan Nokia 5800 XpressMusic. Nema boljeg polovnog telefona za 150e :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Nabroj nekog boljeg :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: hahahhah dobar vic!! :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: Polovan Nokia 5800 XpressMusic. Nema boljeg polovnog telefona za 150e :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
:: koliko hoces? :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Nabroj nekog boljeg :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: hahahhah dobar vic!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: :: Polovan Nokia 5800 XpressMusic. Nema boljeg polovnog telefona za 150e :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Hahahahahahaha... Kao na primer... :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: koliko hoces? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: Nabroj nekog boljeg :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: hahahhah dobar vic!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: :: :: :: Polovan Nokia 5800 XpressMusic. Nema boljeg polovnog telefona za 150e :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
N95, x6 za malo vece pare, N79, N82, iPhone 3G za malo vece pare, N85 malo skuplji, E55 je poslovna varijanta ali zato tera aplikacije 3 puta brze :). Ali ipak najjaci zvucnik od svih tih ima 5800 znaci ono se cuje bukvalno 3 puta jace nego na mojoj E52 :).
Pozdrav!
:: Hahahahahahaha... Kao na primer... :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: koliko hoces? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: Nabroj nekog boljeg :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: hahahhah dobar vic!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: :: :: :: Polovan Nokia 5800 XpressMusic. Nema boljeg polovnog telefona za 150e :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: N95, x6 za malo vece pare, N79, N82, iPhone 3G za malo vece pare, N85 malo skuplji, E55 je poslovna varijanta ali zato tera aplikacije 3 puta brze :). Ali ipak najjaci zvucnik od svih tih ima 5800 znaci ono se cuje bukvalno 3 puta jace nego na mojoj E52 :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Hahahahahahaha... Kao na primer... :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: koliko hoces? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: :: Nabroj nekog boljeg :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: hahahhah dobar vic!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Polovan Nokia 5800 XpressMusic. Nema boljeg polovnog telefona za 150e :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.