Vec duze vreme se vrti prica na forumu od nekoliko clanova da su A4 Tech misevi i tastature losi i da ih uopste ne treba kupovati i da ako sa njima spojite 3 meseca da ste odlicno prosli. Naravno u praksi je totalno drugacije A4 tech mis koji kosta duplo manje od Logi-ja istih, slicnih ili malo losijih performansi radi kao taj Logitech. Stvari tipa krcka lomi raspada se itd. su klasicna glupost, ne znam kako da ga mucim ne bi mu nista bilo. Evo ja licno koristim A4 tech x7 748 i mis za 1500 dinara ima ono sto nema Logi od 3000+ dinara.
Slicna stvar je kod tastatura A4 tech koja kosta 2000 dinara ima dobar deo opcija koje ima Logitech G11 osim backlight-a i A4 tech ima manji broj Macro-a, ali G11 je 2.5+ puta skuplji od A4 Tech.
Po mom iskustvu A4 tech je marka koju ne treba zaobilaziti, vec ako neko hoce da da 2000 din za misa ili tastaturu, da bira A4 tech umesto Razera i Logitech-a, jer A4 tech za te pare nudi mnogo vise od Razer-a i Logitech-a. A njihovi proizvodi su jako kvalitetni.
Šta ih učiš gile, ima nas dosta koji smo više nego zadovoljni a4techom a lično mi odgovara da ga ne jure svi redom, jedva sam i ovako miša našao. ako im se sviđa logitech, nek ga kupe, imaju moj blagoslov.
Čini mi se da sam video kako je daum dao svog glodara pre neki dan na oglas, može biti da je probao a4tech
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Znam da ima nas :) dosta zadovoljnih A4 tech-om, ali ipak ti dosta sire te gluposti, pa zato resih da stanem jednom na put :). Naravno kome je potreban stvarno dobar mis on ce izdvojiti 70-100 evra za misa i tu se biraju ili Logitech za neki posao ili gaming ali za ovo drugo slabo, ili Razer i Steelseries koji su zakon za gaming :).
Pozdrav!
:: Šta ih učiš gile, ima nas dosta koji smo više nego zadovoljni a4techom a lično mi odgovara da ga ne jure svi redom, jedva sam i ovako miša našao. ako im se sviđa logitech, nek ga kupe, imaju moj blagoslov :: :: Čini mi se da sam video kako je daum dao svog glodara pre neki dan na oglas, može biti da je probao a4tech :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
A4LowTech je za te pare ok skroz, ipak ne može ništa da se kaže za cenu, ali ipak to nije kvalitet Logitecha ili Razera. __________________ Scourge of PCBerza
logitech mx500 kupljen 2004. radi i dan danas posle 6 god. .... mx518 kupljen pre 3 god radi i danas kao nov ...
a4tech x-750bf je radio oko 7-8 meseca kod mene a onda poceo da braljavi i na kraju je crkao ... U igraoni na 20 kompa ... sve a4tech tastature su vremenom se bukvalno raspale u proseku su sve zamenjene za oko 1 god.Stavljene Logitech tastature i ni jedna nije zamenjena jos uvek.
Igram CS 1.6 dosta ... i iz iskustva mogu reci da su a4tech misevi veoma nekvalitetni. Razer je malo izdrzljiviji ali se i razer dosta cesto pokvari.
MSI p965 NEO Core2duo E4300@2.4ghz @ CM hyper TX3 ATi RADEON X1950pro 2x1gb 667 @ 709mhz(5-5-5-15) WD500gb black + WD80gb blue 420w trust samsung T220 mx518 + siberia full size headset + s&s QcK+
Ma znam bre, zezam se, svako ima svoj ukus... Performance MX sam prodao jer mi ne treba realno wireless miš. Sad imam G500 i prezadovoljan sam kako kvalitetom tako i funkcijama. Brutalan miš... __________________ Scourge of PCBerza
:: Daume, maco, nemoj da si tako zlurad :: :: Što si ti prodao svog fenomenalnog miša reci ti nama. :: :: I opusti se malo usput, ovo je samo zajebancija :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
je budzetska marka,koja svakako ima dobre proizvode,npr.mnogo su mi bolji od genijalca.... ali glupost je poredtiti sa Logijem,pa zasto onda ovi daju 3-5 godina garancije na svoj prozvod npr A4 sluske su ocaj zivi,misovi oket,tastature za tu cenu mnogo dobro....zvucnjaci takodje krntavela zestoka....
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: je budzetska marka,koja svakako ima dobre proizvode,npr.mnogo su mi bolji od genijalca... :: ali glupost je poredtiti sa Logijem,pa zasto onda ovi daju 3-5 godina garancije na svoj prozvo :: np :: A4 sluske su ocaj zivi,misovi oket,tastature za tu cenu mnogo dobro....zvucnjaci takodje krntavela zestoka... :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
da ne poverujes,kako su jadni uporedim ti ja A4 tech 2.0 zvcnjake,Genius 2.0,i Logija e sad ova dva sviraju tako jadno i otrcano da je muka i slusati,stavimo logi pojacamo do pola on jaci od ova dva,em je zvuk kakav treba da bude.... znaci koliko para toliko muzike....
:: Genius je pošteno krš... Pre 10-15 godina su još i bili ok, sad su baš krš.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: je budzetska marka,koja svakako ima dobre proizvode,npr.mnogo su mi bolji od genijalca... :: :: ali glupost je poredtiti sa Logijem,pa zasto onda ovi daju 3-5 godina garancije na svoj prozvo :: :: np :: :: A4 sluske su ocaj zivi,misovi oket,tastature za tu cenu mnogo dobro....zvucnjaci takodje krntavela zestoka... :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: ::
za svaku satisfakciju mora debelo da se plati...:( osim kod kurve tamo ima i za 1000:D hteo bih napomenuti i da su kod logija neke stvari precenjene,ali ok uvek ima zlatna sredina @Raic onaj A4 tech X5..meni se cini je za te pare bolji od RX 1000,a duplo jeftiniji
:: Ma idi skar, i lointech od 2000din je kanta kako god okrene :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
evo ti ovako, taj A4Tech ima samo njegov X7 koji valja (mada se mnogi zale, al` ajd), a Logitech, pogledaj samo koliki izbor miseva ima i SVI valjaju, i vise od toga:
:: evo ti ovako, taj A4Tech ima samo njegov X7 koji valja (mada se mnogi zale, al` ajd), a Logitech, pogledaj samo koliki izbor miseva ima i SVI valjaju, i vise od toga :: :: http://itsvet.com/proizvodi/logitech/comp_comp_mouse/producer/3 :: :: od ovih skupljih tastatura mi se nista ne svidja, zato sam i uzeo Microsoft, zbog toga sto ima stvarno visoke cene, ali opet su extra kvalitetne. :: :: a kad pogledam ovo...tiha jeza. :: http://itsvet.com/proizvodi/a4-tech/comp_comp_mouse/producer/4 :: ::
Jel bitno uopšte, čitava tema je zajebancija da se nasekira daum, miševi i tastature su delovi kompa s kojima si najviše u dodiru, najviše ih drndaš po rukama, maltene potrošna roba, to se sve troši i crkava, ponešto potraje, ponešto crkne odma, bitno da ti dobro leži i udobno ti je da radiš i pošto je tako kratkog veka bitno i da nije skupo. Jebemliga, tako gledam na stvari pa mi a4tech paše, ne kažem da je sveobuhvatno i neprikosnoveno bolji od logitecha, bilo bi smešno da to tvrdim ali mi više paše na moju ekonomsku politiku ako znaš na šta mislim ...bla, bla, bla.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.