Moze li ko od vas buraza da mi pomogne. U stvari rec je o digi kartici, ako neko imam digi ima kartica kao kod total tv-a. E sad mene interesuje moze li kako i na koju foru da se odkljucaju svi kanali? nekako preko neta ili ne znam vec kako da li je to izvodljivo/?
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Digi može da se otključa 100% ali konkretno u tvom slučaju ne znam. Ja ga imam otključanog na kompu kroz ProgDVB sa SkyStar2 karticom. Znam da imaju da se kupe i hakovani risiveri koji puštaju Digi ali ne znam na koju foru se to radi. Pročačkaj malo po nekim sat forumima.
Postoji nesto slicno kao i torent, zove se card sharing, uslov je da moras da imas neki paket pretlacen tj. da ponudis nesto nekom, za cs mislim da moze sky star 2 HD ili pak neki DBOX sa linuxom, koji je pripremljen za cs, i treba ti net ubodes resiver u lan i delite kartice, moze da se gleda sve sto postoji, pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.