Nikakvo, bez` od toga... Za sitne pare imas LC Power 420, skoro ga uzeo za 1700 din. Mada zavisi i koliko ces da dresis kesu Kakva je masina koju treba da tera?
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
:: Nikakvo, bez` od toga... Za sitne pare imas LC Power 420, skoro ga uzeo za 1700 din. Mada zavisi i koliko ces da dresis kesu Kakva je masina koju treba da tera :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: :: P4 Intel 1,7GHz Graficka 64MB Hard 40GB + 20GB 1 GB DDR DVD-RW Dva kulera u kucistu Mislim, nista strasno!
Ako vec uzimas kung fu napajanje uzmi KME (rexpower) 450W oko 900 dindzi u g*gatronu. Imam takva u igraonici i traju mi vec 4,5 godina dok su mi ans, jnc i frontier rikisala ko blesava.
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1 Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz CM Elite 332 Corsair CMPSU-650TX Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs
:: :: :: :: :: Nikakvo, bez` od toga... Za sitne pare imas LC Power 420, skoro ga uzeo za 1700 din. Mada zavisi i koliko ces da dresis kesu Kakva je masina koju treba da tera :: :: :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: :: :: :: :: :: P4 Intel 1,7GH :: Graficka 64M :: Hard 40GB + 20G :: 1 GB DD :: DVD-R :: Dva kulera u kucist :: Mislim, nista strasno!
Kad smo vec kod njega, drugar oce da zameni borovnicu 500w sa ovim. Ima dva dvd-rw+2 sata hdd+ati 5670+amd 9500+2*1gb, ne igra igrice, office+cad+net. Ja mu preporucujem da uzme bar 500w, a vi?
:: :: Zaobidji u sirokom luku KME, JNS, ANS, Borovnicu i ostala kineska sra*a, uzmi LC Power i nece te boleti glava. Za tu konfu bilo koji LC je dovoljan.. :: :: :: Pozdrav svima :: :: Jedno pitanje :: :: Kakvo je napajanje ANS 400W :: :: :: :: Hteo bi da ga uzmem pa me interesuju misljenja :: :: Hvala!!!
Bolje barem i neki LC nego ti noname kinezi. Koliko vidim za te novce svi hvale LC dok se za KME, ANS, JNC i ostale bas ne moze reci. Tako da LC bez daljeg razmisljanja....
:: A LowCost Power je u klasi tih istih kineza, možda malo bolji.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: Zaobidji u sirokom luku KME, JNS, ANS, Borovnicu i ostala kineska sra*a, uzmi LC Power i nece te boleti glava. Za tu konfu bilo koji LC je dovoljan.. :: :: :: :: :: Pozdrav svima :: :: :: Jedno pitanje :: :: :: Kakvo je napajanje ANS 400W :: :: :: :: :: :: Hteo bi da ga uzmem pa me interesuju misljenja :: :: :: Hvala!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.