kako je moguce da ova tastatura A4 Tech LCDS-720 koja je notebook slim kosta samo 500 cunti i to u svim radnjama de je imaju na cenovnicima ovog sajta??? sta tu nije u redu buduci da su te notebook slim tastature svuda i svih marki bar 1000 kinti???
Pa realno... prilicno je ruzna. Mozda zato? :)) Iskreno mislim da je bolja svaka Logitech od ovog krsha, daj bre, ukosheni tasteri, ne znam kome to moze da se dopada? Video sam jednu slim Logitech ali mislim da je prilicno skupa, okolo 2000. Tu A4 Tech ni za te pare ne bih uzeo, bolje 15 praznih dvd-jeva. :)
:: :: Pa realno... prilicno je ruzna. Mozda zato? :) :: Iskreno mislim da je bolja svaka Logitech od ovog krsha, daj bre, ukosheni tasteri, ne znam kome to moze da se dopada? Video sam jednu slim Logitech ali mislim da je prilicno skupa, okolo 2000. Tu A4 Tech ni za te pare ne bih uzeo, bolje 15 praznih dvd-jeva. : :: ::
Briljantno rezonovanje. Samo da dodam Logitech Ultra-X Slim US Silver 30ak evra... 3 god garancija ali jos vaznije, kada je jednom probas, nosices je uvek sa sobom jer neces moci da kucas ni na jednoj drugoj... da to moze predstavljati i problem...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.