Ako uzmes taj A4Tech bolje se idi samozapali! xD Krs zesci... bar meni! Tamo ih nahvalise strasno, al meni je AH-810 prava stvar! Ako oces ako si iz NS-a imam ja HS-800 u garanciji jos pa mogu ti dati da ih probas pa ako ti se svidi za 500 djunti bi ih dao veruj mi! Meni i ovako stoje jer sam se razocarao!
los izbor bolje skupi koju kintu pa uzmi sto gile rece ja sam koristio HS800 sad uzeo HS 100,jao muke i jada,sem lepog dizajna nema nista,zvuk uzas,ergonomija katastrofa
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Sennheiser je vrhunski proizvodjac, ali ovaj HD201 model im je najjeftiniji u ponudi, prvi sledeci je dvostruko skuplji, sve njihove dobre modele krase odlican zvuk i jaka cena od 100e pa na vise, tako da ne znam sta od njih mogu ocekivati za 20e, a medju nekim testovima sam procitao da im je zvuk korektan ali da fale basovi, a meni bas treba nesto da malo `gruva`, tako da ne znam za sta da se odlucim, jel ih neko ima, pa da mi kaze iz `prve ruke`
U medjuvremenu sam pronasao jos jedan interesantan model
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.