Da li ima kod nas da se kupi svetleca tastatura koja bi nocu izgledala kao na mobilnom telefonu?TJ. da samo slova i brojevi svetle nekim svetlom (led).Trazio sam ne bas detaljno ali bez uspesno.Super bi ta stvarcica bila za rad nocu.Kad sklonis pogled sa monitora postoje te sekunde privikavanja i ckiljenja u tastaturu.
Ili Ovaj Logitech G11 ili pogledaj G15, ona ti je oko 6500 din, prava stvarcica, tu imas i mali lcd za prikaz temperature svega i svacega mada po meni, cisto idr.avanje tj bacanje parica :)) poz
Ja imam vec 2 meseca Logitech G15 i potpuno sam prezadovoljan! U mraku se savrseno vidi i ima 2 nivoa osvetljenja... Jedina mana je cena od 75 evra.... Ali svaka preporuka za tastaturu...
I ja imam G15 vec nekih 4 meseca. Glavna motivacija za kupovinu mi je bilo pozadinsko osvetljenje. Gledao sam i druge modele, ali je kod njih glavni problem sto svi imaju pozadinsko osvetljenje cele povrsine tastature, tako da sijaju kompletni tasteri, a kod G15 na tasterima sijaju samo karakteri. Da napomenem i 5 (pet) godina garancije, kao i po meni idealan hod tastera. Bolju tastaturu nikad nisam video, a vec deceniju i po blenem u razne ;))) Jednom recju i za igre i za kucanje ne postoji bolje resenje.
P.S. Jedina mana je sto USB 1.1 HUB na njoj ne moze da izdrzi neke iole vece potrosace, ali boze moj, za USB flashic je dovoljan. ;)))
Verujem da kod svakog postoji taj momenat kad kad se ugleda cena(da koliko je to Hard diskova,memorije ili piva). Razmisljam koliko vremena provodim za kompijuterom koliko puta mi se spoje dani i noci za istim.Jbg treba to s`vremena na vreme popeti na lagodniji i kvalitetniji nivo bio to monitor ,mis ili tastarta. Mis diram vise nego svoju devojku ,Monitor gledam vise nego TV po tastaturi pisem vise nego olovkom. hvala vam kraljevi,sad cu i ja da se prosvetlim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.