:: U kojoj prodavnici mogu naci navedeni mis? Naravno, u pitanju je internet kupovina. Dakle, nije bitno koji grad, samo da je Srbija :: :: Asus S775 P5LD2-X/133 :: Intel Dual Core E2180 2.0GH :: Kingston 3gb DDR :: nVidia 8600GT DDR2 512mb 128bi ::
Hteo sam da vidite ovaj, pa sam napisao dupli post. @imarkovic, isao nam na sajt winwin-a, ali tamo nigde nisam mogao naci. Mozes li ti ako ti nije problem, pa mi posalji?
U Kraljevu ti se winwin nalazi na keju. Ako ga nemaju trenutno narucis i stigne ti za 1-2dana.
Pozdrav :)
:: Hteo sam da vidite ovaj, pa sam napisao dupli post. @imarkovic, isao nam na sajt winwin-a, ali tamo nigde nisam mogao naci. Mozes li ti ako ti nije problem, pa mi posalji :: :: Asus S775 P5LD2-X/133 :: Intel Dual Core E2180 2.0GH :: Kingston 3gb DDR :: nVidia 8600GT DDR2 512mb 128bi :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.