FullATX kuciste, od trostruko debelog aluminijuma u odnosu na prosecno kuciste, sa prosecnim specifikacijama.
Tray za maticnu plocu se polaze sa strane kucista i ne moze da se skine :|
Kad sam video cenu od 400$, i kod nas video da kosta 260 evra sto je ekvivalent Corsair Obsidiana 800D, jedino sto mogu da kazem je da je ovo najgore kuciste koje sam video...
evo ja ocu da kupim kuciste od 260eu, znam da je malo luda cifra, ali to je moje licno zadovoljnstvo...u stvari, hteo sam da dam za 800D, a sada sam zakljucio da mi se vise svidja 700D, koji je oko 170eu :).
Pa nije toliko lose kuciste, manje vise prosecno je, ali kad vidis cenu od 250 evra za nesto prosecno, jedini zakljucak je da je sranje...
Pogledao sam nekoliko review-ova za razna njihova kucista, i glavni problem kod NZXT-a je prosecna izrada sa puno plastike... __________________ Scourge of PCBerza
:: Kuciste nije lose, ne znam zasto mislis da je sranje :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.