Preporuka za all in one (stampac\skener) do 5k dinara
STRANA 1 OD 1
be2ve2e
Preporuka za all in one (stampac\skener) do 5k dinara
27.04.2010. 00:25
T26353
status: user broj poruka: 2
Ako moze neko da preporuci neki low end MF all in one uredjaj do 5000 rsd. Znam sta sve dolazi u obzir sto se tice karakteristika ali bih bio zahvalan cuti neka iskustva vas koji ste imali prilike da ih isprobate, koristite...
Re: Preporuka za all in one (stampac\skener) do 5k dinara
27.04.2010. 10:15
status: user broj poruka: 2929
:: Ako moze neko da preporuci neki low end MF all in one uredjaj do 5000 rsd :: Znam sta sve dolazi u obzir sto se tice karakteristika ali bih bio zahvalan cuti neka iskustva vas koji ste imali prilike da ih isprobate, koristite.. :: :: :: Unapred hvala.
HP nikakav EPSON i sl. Ja imam EPSON DX8450 ima sve zivo ali zam cuo da se moze glava zapusiti ako ga ne koristis. Meni radi sve nisam imao takav problem na moju srecu zamenio sam booje jer one sto se dobiju uz njega kada kupujes su 60% prazne i brzo se potrose. Verovatno je sa svakim INK jet stampacima tako. Samo HP, uzmi neki ciji se kertridzi najlakse pune tj za koga postoji uredjaj za reset istih. Mada sam cui da i zsamsung ima dobre tj isplative. Ali opet ja bih uziimao samo HP.
Hvala momci na preporukama, gledao sam bas ove HP i Canon i mislim da cu uzeti ovaj HP Deskjet F4210. Cini mi se kao dobra kupovina, uostalom mislim da nema mnogo razlike u tom cenovnom rangu pa mozda cak i ako uzmemo u obzir ove duplo skuplje... Sve su to ista s**** sto se tice plastike i skenera jedino se HP izdvaja zbog ketridza... Bar je to moje neko misljenje. Ako ima jos neko nesto da preporuci... Jos jednom hvala unapred!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.