Možda je mislio na surroundings....mada to bi bili orman i prozor oko stola :-) Može establišment, stara srpska reč. Lepo ti je to, Ultras, nema šta. Ali znaš da nema leba od igara, pa sledeće možeš da središ štrebanje surround :-))))))) Poz Fiat iustitia, et pereat mundus
:: koja je poenta teme i da li uopste znas sta si hteo da kazes sa `my gaming surround :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Ja bih ostavio gore na stolu, mnogo se bolje vidi, a ne zabacen ispod stola na podu. Samo da prebacis sa druge strane pa da mozes da zevas unutra stalno. Meni ceo zivot bio dole komp, pa sam sad popeo na sto, kad sam promenio kuciste. Jedva sam uklopio da mi sve stane, but I like it (ovo `I` naglaseno). Ima iza i 3 zvucnika od nekog 5.1 sistema, nije nesto posebno, kao drvene kutije, ali se korektno cuje. Ako nekoga zanima, evo iskopao sam sliku od pre 4 meseca.
Pa sta ste navalili na coveka? Pokazao je svoju sobu i surround(okruzenje). Bravo maestro BG. To sto nije crna, jos bolje. Mnogi odavde su navikli na crno, kako u glavi tako i u zivotu:))) Bas je lapse sto nije crno. Ljubomori nikad kraja. Srbija je to prijatelju. Extra, je odradjeno sa novcem koji si ulozio. Bitno je da tebi odgovara okruzenje i da si zadovoljan. Ove budale nemoj da slusas, jer su ljubomorni i muka miu je vise od takvih. Sve najbolje i samo tako nastavi. Budi frajer i ne moj da im se obracas u negativnom kontekstu.Iskuliraj i smej se njihovim nedostacima.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Pod hitno da zabatalis IT :) Nadji nesto zensko da se skrasis. Ako imas problem dodji u Ks da to zavrsimo. Ja garantujem da ce da se uzmes upamet , kroz par meseci. Buci ti glava, i to mora da razresimo :))))) Kad se skrasis vracamo se na IT i bice mnogo bolje, i sto se tice n vidie i felermija :)))) Evo ti ga ovaj tvoj Kurton*ic, javlja se na taster :))))) Snmesan je ahhahahahahaahhahahahahahahahahaha
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
E, ajd` dobro za brown, slaže se sa gaćama leti, ali, lik LADNO ima BAGAT/SINGER šivaću mašinu iza ormara!!! Ono, kad ispuši u igrici ili mu padne fps, on štrika nešto, porubljuje, štepuje.... Totalno j provaljen sada. Za kafućino se ne javlja.... nije valjda zato što je to nesqueek? ... i Genius mikrofon? Genius? Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Lepo si ti to sve namestio ali za mene je nedopustivo da nemas mesta na stolu da lepo ko covek dignes noge... Ja ni neznam da se igra ako mi noge nisu u vodoravnom polozaju...
ee, da imas Chieftec-a, da vis` kako je milina dici noge na njega, a da ne oseti...
::Lepo si ti to sve namestio ali za mene je nedopustivo da nemas mesta na stolu da lepo ko covek dignes noge... Ja ni neznam da se igra ako mi noge nisu u vodoravnom polozaju...
:: E, ajd` dobro za brown, slaže se sa gaćama leti, ali, lik LADNO ima BAGAT/SINGER šivaću mašinu iza ormara!! :: Ono, kad ispuši u igrici ili mu padne fps, on štrika nešto, porubljuje, štepuje... :: Totalno j provaljen sada. Za kafućino se ne javlja.... nije valjda zato što je to nesqueek :: ... i Genius mikrofon :: Genius? :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Koliko vidim , garnitura mu je braon a ne crna. Zasto bi stolica bila crna??? Bas se braon uklapa. Kad bi stavio crnu , bila bi kicerica nevidjena. Maestro ne diraj nista, uklopio si boje i uzivaj.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.