Silverstone Strider ST50F-ES 500w,kakvo je jel valja,i koliko su mu dugi kablovi,prvenstveno 24 pin? Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
imam 60e i nemogu trenoutno preko,uzeo sam nzxt tempest i morao sam da dam kes za jos nesto tako da imam samo 60 e napajanje.. Gledao sam ST50F-ES 500w(ako neko zna duzinu kablova) xigmatek go green 500w lc power LC6650GP3 650W (ovo mi je preporucio Dautovic i zasad tezim najvise ka njemu) Zanima me sta mislite o navedenim napajanjima,koje da uzmem i zasto? Naravno ako neko ima nesto bolje da preporuci slobodno,sutra idem da kupim,tako da molim za pomoc... Hvala
Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Uzmi OCz SXS 500W ili Chieftec APS-500S. Imam oba napajanja, tj. OCz sam imao, dok nije riknuo. Riknulo je zato što mu je prekidač crkao. OCz je tiho, hladno, pouzdano i stabilno. Chieftec kojeg trenutno imam je još tiši (ima 14mm fan), hladniji, stabilno je, i za sada je pouzdano već 4 meseca. Chieftec ima nešto više kablova. Topla preporuka za jedno od ova dva napajanja.
Pazi, čovek je predložio ono sa čim je bio (ili još uvek jeste) u kontaktu, što ja više cenim, nego tamo neke testove. E sad, da li je taj Silverston bolji, to ne znam. Ja takođe mogu da predložim CFT Čifteka, ili Antec Basiq Power 500W, zato što sam njih imao (tj. imam).
sad tih 34A,predpostavlajm da nije na jednoj 12v grani ili jeste,kolika je garancija na taj silvestone,xigmatek vidim da zaobilazite,niko nekomentarise :D,a bitna mi je duzina kablova sto nisam uspeo da nadjem z asrebrnog kamicka,treba povatati sve to u tempestu.. :D Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Imam silverstone ST50F-230 i mogu lično da potvrdim da je jako tiho i sigurno ima dovoljno dugačke kablove, međutim to tvoje je strider essential serija i nije modularno pa mislim da kablovi nisu tako dugački. Jeste, essential serija ima samo jednu 12v granu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Po meni da li neko ima nesto ili nema ne govori bas nista. zasto to kazem? Komsija ima Frontier napajanje 2 godine, stvarno je necujno i radi mu komp odlicno. On tvrdi da je to najbolje jer zna sta ima:))) Jos preporucuje da uzimaju slobodno, jer je provereno. I sta ja njemu da objasnjavam sad??? Znaci ipak treba znanje za nesto , tj. nije dovoljno imati. Ne kazem nista za Eseses, ali pitanje je koliko se razume u elektroniku. Evo ja kazem da je moj TRUS vrhunski, radi dve god odlicno ne restartuje se nikad , naponi stabilni, necujno. Zato postoje testovi pa ko nije zavrsio ETF lepo pogleda testove, a ne kao neki vrsni poznavaoci koji misle ako imaju kuci Enterprajz, znaju sve o warp pogonu,kvantnoj mehanici i sl To sto neko ima ovo ili ono, a nema znanja, dzaba mu. Moze da prica samo( radi dobro je , ne radi mi ne valja) sto zavisi i od primerka na kakav naleti. Pozdrav
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Druže, nije baš sve u znanju. Jednostavno, pogledaš specifikacije napajanja, vidiš koliko je jako po granama, koji je certifikat dobio, ko ga pravi, koliko se daje garancija na njemu, i to je to. Nema tu puno logike. Ne moraš da budeš ne znam šta sad, da bi preporučivao komponente. Svi znamo da je Frontier dreš, a da je Corsair vrh.
A što se elektronike tiče, time se upravo bavim, tj. nadam se da ću se baviti. Upisao sam Elektrotehničku školu, tako da je elektronika moja buduća struka.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Po meni da li neko ima nesto ili nema ne govori bas nista. zasto to kazem :: Komsija ima Frontier napajanje 2 godine, stvarno je necujno i radi mu komp odlicno. On tvrdi da je to najbolje jer zna sta ima:)) :: Jos preporucuje da uzimaju slobodno, jer je provereno. I sta ja njemu da objasnjavam sad?? :: Znaci ipak treba znanje za nesto , tj. nije dovoljno imati. Ne kazem nista za Eseses, ali pitanje je koliko se razume u elektroniku :: Evo ja kazem da je moj TRUS vrhunski, radi dve god odlicno ne restartuje se nikad , naponi stabilni, necujno :: Zato postoje testovi pa ko nije zavrsio ETF lepo pogleda testove, a ne kao neki vrsni poznavaoci koji misle ako imaju kuci Enterprajz, znaju sve o warp pogonu,kvantnoj mehanici i sl :: To sto neko ima ovo ili ono, a nema znanja, dzaba mu. Moze da prica samo( radi dobro je , ne radi mi ne valja) sto zavisi i od primerka na kakav naleti :: Pozdra :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS :: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5 :: :: :: ::
Iz nsa sam a SXS 500w npr nema ovde,a da cekam nemogu,i ja studiriram elektroniku na FTN u ns,nije bitno ko je sta sad,zatrazio sma pomoc i ako mozete da mi pomognete da odaberem najbolje za pare koje dajem,kakav je ovaj xigmatek meni se cini da nije los sta vi mislite,moram da znam posto meni je jedini spas sutra fin fin pa zato pitam i smaram malo :D... Hvala unapred Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Neces uspeti nista da odlucis na osnovu odgovora odavde. Najbolje je da pronadjes testove i citas uporedjujes, gledas sta ti odgovara a sta ne i na osnovu toga odlucis. Pametni ljudi su vec to odradili tvoje je samo da pronadjes. To je po meni najbolje resenje, jeste malo cimanje, ali nemoj da budes lenj. Ja sam dane i dane izgubio sklapajuci ovo moje cudo, jer sam imao ogranicen budzet, a trebalo je sve uklopiti . Pozdrav
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
fala a gledao sam testove,za silvestona nemogu da nadjem,a ni za lcpower samo za xigmateka,nije ni vazno sutra cu uzeti koje mi po specu bude javise privuklo paznje i kraj,sve u svemu hvala. Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
http://www.hardwaresecrets.com/article/548 Procitaj conclusion da vidis sa cime imas posla porede ga sa corsairom i enermaxom a cak je bolje od serije Antec u klasi 500w. Pogledaj i za ovog lc-a mozda ima
trazim sve vreme duzinu kablova a ono na sajtu u spec izbode oci,mase mi sve vreme ... lol :D Fatality cSports public : 91.150.72.228:27034 Fatality cSports DM : 91.150.72.228:27054 Fatality cSports GunGame:217.26.212.47:27089 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.