Kad sam imao 100 kila na terenu sam razvalio tri stolice sa celikom gde sada stavljaju plastiku. Ja i kolega obojica preko 110 smo posle godinu dana koriscenja razvalili Ktitor fotelje. Kuci sam uzeo neke smesno sitne stolice ali je sve od celika i eno traju vec neko vreme (cca 3 godine). Platio sam ih 55 evreja. Pre izvesnog vremena sam uzeo jos jednu slican sistem samo malo drugacija kombinacija materijala za sedenje i naslon i platio je 65 evreja ali sam je malo razglabio zbog stila sedenja i uvecanja stomacne mase.
Sve u svemu tazi u manjim radnjama ima jedna u Borksoj ulici ispod poste.
Za te pare, tesko da mozes ocekivati kvalitet. Doduse, izdrzljivost nije problem, ali jeftine stolice i fotelje vrlo brzo se razglave i skripe. Ako ti ne smeta, za 130 eura mozes naci solidnu stolicu.
obzirom da mnogo vremena provodim ispred racunara moram da imam nesto udobno i kvalitetno... neka se lepi, ne predstavlja mi to problem obzirom da imam klimu..:)
ova mi se svidja sto je 18 000 ali voleo bih prvo da sednem da je probam a ne da narucim i dam 18 000 a ne znam sta sam kupio jbg...
:: :: :: :: i ja bas trazim novu stolicu i opredelio sam se za ovu... :: :: http://www.office1.rs/ArtikalDet.aspx?Kod=310326000007 :: :: anatomska (tj. ima potporu za lumbalni deo, jaaaako bitno), prava koza, deluje kvalitetno (ipak je prave u poljskoj!) - najeftinija varijanta :: :: ima kineza u formi za manje kesa, ali ne deluju obecavajuce....
Nigde. Možeš samo kupiti skuplju i više fancy, da ti se sviđa. Pa, iako kvalitet ima delomično odraza u ceni, jasno je da one najjeftinije nisu za q.... generalno gledano, ni najskuplje nisu za Evropljane već za kineze. Razbucaćeš ih ubrzo, sve. Gledaj neki kompromis, da za te pare kupiš oko dve, prihvatljive.... potrajaće neko dogledno vreme. Baš neko ako ima iskustvo sa nečim drugim, ali ono što sam ja video, sve je `Made in Italy` mehanizam, u najboljem slučaju pravljen u Turskoj, a u stvari, u Tursku uvezen iz Kine... i iako ima razlike u kvalitetu, ni jedan ne bih nazvao trajnim. Upravo, filozofija onog koji je kreirao tako nešto, ukazuje na Kineza. Ima kvalitet, ali po duploj ceni, ali, ne sme baš puno da traje, da ne dosadi.... ne postane demode.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.