Kupio sam kuciste relativno davno, pre 3-4 meseca...video `Ultras1991` da kaci neke fotkice Lexe koja je prava bombona a znam da je on hteo ovo moje kuciste pa reko da mu okacim par fotkica...
Cistio sam ga pa sam ga shatro slikao, inace bi me mrzelo...slike su neke ok neke su bruka lose rezolucije :-D
Imao sam ranije jako dobro Chief kuciste(i sad kosta nekih 8000din) al ne moze da se poredi sa ovim...na netu ima mnogo slika i videa o ovom kucistu...moje je prasnjavo : ) bolje bi bilo da sam ga slikao novog...
Odusevilo me kuciste kad sam ga kupio, necujno je skoro potpuno, sve je `na gumi`, HDD nema kontakt sa metalnim povrshinama - naleze na gumu unutar kaveza, svi kuleri su sa gumicama pricvrceni za kuciste(ima na slikama), napajanje naleze na gumeno postolje - uglavnom sve komponente su izlovane od vibracija...
Filteri za prasinu su na svim usisnim ventovima, napajanje i prednji vent...s tim sto se cela prednja maska ponasa kao filter(ima na slikama)..prasine u kucistu i dalje ima ali jako jako malo i to je ona sitna, nema onih `cebadi`...relano filteri su nesto sto je neophodno za ovakva kucista inace nastane picvajz.
Lako se rastavlja gornja maska preko 2 14ice i prednja maska - samo se malo jace povuce da se stiftovi odvoje...
Svi ventovi su dosli uz kuciste i full su kvalitetni...i svi su `Ball Bearing Fans` i svi imaju gumene `srafove` ustvari nemas sfraljenja nigde samo se ubace u slot...
Konfa je sledeca: Processor : intel C2Q Q6700 oc @3.4GHz + OCZ Vendetta 2 Maticna ploca: Asus P5K EPU Ram memorija: 2x2GB DDR2 800MHz GEIL Black Dragon oc 1066MHz Graficka karta: ATI Powercolor HD4890 1GB DDR5 920/1100 Hard disk: 1TB Samsung SpinPoint F3 32mb DVD rom: DVD-RW sata Samsung 223F Zvucna karta: ASUS Xonar DS 7.1 Zvucnici: Logitech X-540 5.1 Napajanje: Corsair TX650 650W Kuciste: Lancool PC-K62 Monitor: LG W2252TQ 22`` 2ms 1680x1050 Mis i tastatura: Logitech tastatura neka i Microsoft intelli 1.1 Operativni Sistem: Windows 7 x64 Ultimate build 7600 RTM
extra je,al sad sam ja u nedoumici,treba mi dobro kuciste,tj ocu kupim,nekh 100e bi dao,gore dole,al da valja... Koliko si pltio ovo tvoje ako nije tajna,i ima li de se kupi? Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
za te pare koliko kosta tempest ima i haf922,a svidja mi se 690 II advanced,a neznam sta da uzmem,:S:S:S,treba me zapaliti,samo da nema nikakva vratanca... :D Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Kada sam kupovao ovo kuciste bio je i HAF922 u opciji, al LIAN LI ga oduvao u svakom pogledu, ija sam tako dugo se premisljao, al na kraju sam dobio apsolutno sve sto sam zeleo od kucista...
:: za te pare koliko kosta tempest ima i haf922,a svidja mi se 690 II advanced,a neznam sta da uzmem,:S:S:S,treba me zapaliti,samo da nema nikakva vratanca... : :: Fatality public : 91.150.72.228:2703 :: Fatality cw : 91.150.72.228:2705 :: by KGB-hosting.com :: http://fatality-cs.info :: ::
kuciste je prelepo, imalo je u sisatronu k 58, ono nema samo one ventilatore gore i bilo je 6000 din, ja hteo da uzmem oni poceli da me zavlace bice za 7 pa za 10 dana i nisam ni uzeo, utesna nagrada megahalems, samo jedni pitanje, zasto ti je onako postavljen CPU cooler da duva u kuciste, imam teoriju koju nisam proverio, najbolje je mozda da stoji u ovakvim kucistima horizontalno jer onda ova dva gornja i zadnji izbacuju van, a ako bi stajao vertikalno ka exhstu onda bi mu prvi gornji oduzimao malo vazduha tj svlacio sa fena na CPU cooleru, nemam priliku to da probam jer jos vodim rat sa borovnicom :)
...pa znas kako, sve je to isto sranje ako mene pitas, ...u pitanje dodje samo dizajn, tj ono sto se tebi svidja... po meni je Tempest lepsi i od Haf-a i od tog 690, Haf mi dodje kao neka nabudzena kutija... dok CM dodje kao obicno kuciste, ...ne znam da li si video Tempest uzivo, ali mogu ti reci da je na Tempest-u nekako i najbolje odradjena zavrsna obrada, ne izgleda uzivo kao neka jeftina plastika, za razliku od npr. Lexa-e, na kojoj je ona sjajna plastika bas nekako low za mene...
Ja sam jurio antec... ali sam sa ovim mnogo zadovoljniji, jer za iste pare od antec-a nisam mogao ovo da dobijem...
Evo je cak i mnogo izboljsana verzija, i planiram da preradim ja moje kuciste malo... da bude kao evo... za to cu uzeti jedan dan i malo se pozabaviti...
...nemoj me pogresno shvatiti, tvoje su pare, uzmi sta ti odgovara, ali ovaj Lian Li je po meni isto sto i Tempest, ...kako da kazem, dodje kao Antec 900... ali jeftiniji... cudo da su svi uzeli njihov dizajn kucista, uz male modifikacije xD
Pozz...
:: za te pare koliko kosta tempest ima i haf922,a svidja mi se 690 II advanced,a neznam sta da uzmem,:S:S:S,treba me zapaliti,samo da nema nikakva vratanca... : :: Fatality public : 91.150.72.228:2703 :: Fatality cw : 91.150.72.228:2705 :: by KGB-hosting.com :: http://fatality-cs.info :: ::
@Ultras1991 Prasnjavo je zato sto je crno celo i onda se vidi i najmanja prasina. Da nema filtera za prasinu bio bi show.
@TheBear, Lep je EVO, nisam imao priliku da ga vidim uzivo sta nudi, FLOW KING-a sam zagledao kad sam kupovao ovo...i kao sto rekoh nije mi NZXT nekako dobar u toj zavrsnoj obradi...
@eseses, relano me mrzi da sad slikam opet :-D i ovo je `od koga je dosta je`
@skar slike su WW2 sto im daje smeka :-) mogu sad da odradim `Modern warafare` al me realno mri :- ), verujmi pored toga sto je prostrano dizajn mu je perfekcionizam teski - najsitniji detalji...
@saxija, kad sam stavljao kuler zajebao sam se, kad sam video da skoro nema razlike - ostavio, jer moram plocu da cupam napolje da izrotiram, stajalo je okrenuo za 180 stepeni ranije...realno reba da ga vratim, jer sad onaj crni vent ispred vendette pravi zbrku, on izbacuje vazduh, ovaj ubacuje...ma show...odradicu nego sad sad nesto bolestan
@2m4Y, i meni je haf jako ruzno kuciste, jurio sam ja i ANTEC 902 to je sve ta klasa, i tamo `de sam uzeo ovo bilo je i 902 ali sam se odlucio za ovo, ne mogu tacno da se setim sad nedostataka 902ike...Nemaju veze ovaj Lian Li i tampest, to mozes da zakljucis samo kad ih vidis uzivo...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.