Definitivno HP e sada koji model?Ja imam kuci multifunkciski uredjaj HP Photosmart 2575 i radi super.fotografije izgledaju kao kad ih razvijes ili vidi da uzmes neki CANON.
CANON PIXMA ip4200. Stampac koji cak i foto radnje koriste za stampanje fotografija sa digitalca. Mislim da sam ti sa ovim komentarom dovoljno rekao o kvalitetu stampe! Inace ja koristim ovaj stampac a posto radim reciklazu kertridza kao i prodaju mastila za njega(najvise za foto radnje) stampam veoma kvalitetno a uz to i jeftino! Nadam se da sam bio od pomoci. Pozdrav!
Ja am serviser i popravljam stampace. CANON i HP su potpuno iste masine. Stim sto CANON razvija tehnologiju za HP, samim tim bi CANON trebao da bude jeftiniji.(Neznam im cene). U svakom slucaju neces pogresiti CANON ili HP.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.