hyper 212 je prilicno visok, gadan je malo za montazu i za menjanje paste jer mora da se odsrafi pozadi, uzmi neki TR ili neki drugi coolermaster koji se lakse montira a i manji, imao sam 212 visok je isto kao HR-01 plus i megahalem( sad ga imam)
...e, terate me da postujem slike svoje masine, iako nije neka, ali...
Sutra je cistim, pa kad zavrsim sa ciscenjem kacim slike... huh...
Pozz...
pa ja sam se mnooogo dvoumio oko TT soprana,Lexa-s,i Lexa black line,pa sam na osnovu rewiewa odlucio za ovo..onda smo u radnji porucili xilence blue led pa mi Doca predlozi da bi kuciste bilo mocnije kad bi sve svetlilo kao munja..i ja ga poslusao..slike ste videli pre neki dan...
i nisam pogresio,zar ne? kuciste sada izgleda ekstra,a ono kao talasanje svetlosti od kulera izgleda vrh...
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: pa ja sam se mnooogo dvoumio oko TT soprana,Lexa-s,i Lexa black line,pa sam na osnovu rewiewa odlucio za ovo..onda smo u radnji porucili xilence blue led pa mi Doca predlozi da bi kuciste bilo mocnije kad bi sve svetlilo kao munja..i ja ga poslusao..slike ste videli pre neki dan.. :: :: ::
Lepo je kuciste, samo sto ga ne okrenes da stoji sa strane? da gledas u providnu stranicu pod 90stepeni. imam ja xilence isti takav i extra se pokazao, necujan i lepo svetli. Pitao sam te kako ti se pokazao ovaj kuler za Ram memoriju? Malo me brine ovaj broj obrtaja 3000rpm ??? Jel moze to da se smanjii, takodje jel ventilatori nisu bucni? Da li se isplati kupovina ovog hladnjaka po tebi? Pozdrav
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.