Mnogo je teško da se zašrafi ventilator, jer su slepci dali loše šrafove. Morao sam da uzmem jedan rezervni šraf koji sam dobio uz CM Hyper 212 da bi rupe izbušio na ventilatoru. Ti šrafovi su vrh, jer na vrhu imaju malo sečivo, dok sa ovim ventilatorom se dobijaju smešni šrafovi.
pitam te da li su plavi ili ljubicasti jer znam da se satavljaju isti takvi u kuciste cmadvanced II a na review-u tog kuciata na youtube oni su ljubicasti!!??
Onaj levo skroz je taj CM 14mm, a na CM Hyper 212 levo zakačen je CM 12mm koji svetli crvene boje.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: :: pitam te da li su plavi ili ljubicasti jer znam da se satavljaju isti takvi u kuciste cmadvanced II a na review-u tog kuciata na youtube oni su ljubicasti!!??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.