Aco sine..Nije ti ova sala na mestu jer se tice rasne diskriminacije..Ne valja taj rasisticki,nacionalisticki stav..Ako si hteo da napravis salu ,trebao si da nadjes nesto originalnije a ne to.Ovaj forum posecuju ljudi raznih vera i nije lepo da nekog vredjas na taj nacin!Misilim razmisli dal sam upravu.. P.S.Ti kao Srbin/Hriscanin pogotovu na ovaj dan nisi smeo tako da se poneses!
Mene jedino zelena bolja podseca na to..i ne volim je PS:Dolazim iz bosne tj cale ,tako da misli sta hoces ali nije to sad tema...ne bitno i nije uopste bio rasisticki stav.a da sam rekao da me podseca na svabe da li bi mi isto tako odgovorio?
Ne razumes poentu..ne mislim ja nista vec si ti tom recenicom izrekao jedan stav koji odaje netrpeljivost prema odredjenoj naciji.Ja sam samo skrenuo paznju da si pogresio i da si trebao originalniju salu da napravis a ne to! Ni ja nisam ljubitelj zelene nesto specijalno ali mi ne smeta mada nemam neku odredjenu boju koju favorizujem,mozda crna/bela/zuta sta znam..Ovo se recimo odnosi na oblacenje..Odelo.. P.S.Setio si se samo toga a ne podseca te zelena boja na zdravlje,na prirodu na planetu..Green-Ekologija..Ovo je nesto sto je melem za dusu i hrana za oci..Nema nista lepse od takve zelene boje.
Pitanje je bilo da li bi mi isto odg da sam napisao da me podseca na svabe....ima dva odgovora na to pitanje a to je da i ne....ili si odg uspesno izbegao Sto se tice zelene boje i pomenute nacije ja se izvinjavam na moju neslanu salu... jel moze sad pitanje ne vezano za nacije?vezano za komponentu
Tvoja recenica glasi : ` Pre bih bio vampir nego musliman ` Ovo se odnosi na versku diskriminaciju..Da si rekao Nemac bio bi nacionalizam,isto ruzno ali opet blaze nego da si rekao katolik.Jel sad razumes? Koje je pitanje za komponentu?Nisi ni postavio.
ok bilo na tom pitanju malo diskriminacije,a sto bi bilo blaze kad bih spomenuo nemce :-) mislim to je zato sto imamo tj. srbi i nemci imaju istoriju,sad ti pokazujes rasizam a za bosance i muslimane mislim nisi bas ispao ravnopravan... Upala mi kinta i plus iz steka pa se sad dvomim da li da uzmem KINGSTON 80GB SSD SATA300 M-Series SNM225-S2/80GB?i sta mislis o tome?
Opet me nisi razumeo..Imas rasnu,religijsku diskriminaciju..Kad kazes Nemac to je nacionalizam a ako kazes katolik to je religija..Izvuci razliku..
Ja ti predlazem da ne uzimas HDD jer se ni jedan ne isplati ispod 160GB-a. Zasto?Zato ako hoces full performanse moras da pakujes win na SSD ,instalaciju programa da bi sve to radilo u full-u.80 GB je mali kapacitet za te stvari. Skupljaj pare pa uzmi veci HDD odnosno SSD.
Ne razumes poentu..ne mislim ja nista vec si ti tom recenicom izrekao jedan stav koji odaje netrpeljivost prema odredjenoj naciji!!!
:: Opet me nisi razumeo..Imas rasnu,religijsku diskriminaciju..Kad kazes Nemac to je nacionalizam a ako kazes katolik to je religija..Izvuci razliku. :: :: Ja ti predlazem da ne uzimas HDD jer se ni jedan ne isplati ispod 160GB-a :: Zasto?Zato ako hoces full performanse moras da pakujes win na SSD ,instalaciju programa da bi sve to radilo u full-u.80 GB je mali kapacitet za te stvari :: Skupljaj pare pa uzmi veci HDD odnosno SSD :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Ok kapiram na sta ciljas ali kad sam rekao muslimani nisam mislio na njihovu veru u alaha i njihove dzamije i cuda bozanska...to sto se tako ispostavilo jbg,uvodis veru i nacionalizam a to mi nije bila poenta,kao sto si rekao za nemce misli se na naciju, ali kako da kazem muslimane u bosni mislim nemaju tamo naciju,nije njihova. kapiras sta hocu reci,jednostavno se nismo razumeli i ja nisam postavio dobro odgovor,ali opet kako bih rekao za te ljude u bosni? Ja sam spomenuo bosnu i muslimane tamo i logicno je bilo da `mrznja` nije upucena veru i to nije nacionalna mrznja.
SSD x25 M serije bih drzao sistem i programe, a imam jos jedan od 1TB tu mi je sve filmovi,muzika itd...sad da li on vredi 200evra ssd to je novije generacije i svi kazu da je extra,a ssd-ovi npr od 128gb je oko 300 evra a od 160gb je 400evra tako da mi to ne odgovara.
@ACA 200 evrica druze!Nije vredno sad ulagati u to veruj mi..Mnogo pametnije taj novac mozes da potrosis ili da ih stekas pa da uzmes neku zver od hw-a.Trziste za SSD trenutno nije povoljno a kao sto rekoh 80GB je malo.Kada cene padnu onda minimalno jedan od160GB SSD i milina..Cuvaj te pare i samo pametno..
Pa upravu si za sad je mnogo uzecu patike:-) PS: u jednoj temi si spomenuo bendz to kad kod hoces 1na1 idem od 15 god do sad 21 i dizem 140kg uz malu pomoc :-),ali nadam se da ne koristis neko dodatne vitamine:-)
Ako je tako onda svaka cast,to su velike tezine..Samo ja ne dizem da bi probao koliko mogu da izbacim vec radim sa tim tezinama po vise puta od 4-5 serja ,10 ponavljanja zavisno od tezine i koliko si odmoran..Vitamini su ok,to je odlicno,isto tako cist protein ili ti amino kiseline ili glutamin..Steroidi nikako,to definitivno ugrozava zdravlje,ne kaze se dzabe hemija..
Ja sam anti-vitamini tip jer te napumpa a ne daje ti snagu koliko ti daje kad radis na suvo,probao kreatin pre 3 godine i samo me napumpao a kad sam krenuo ponovo na suvo velika je razlika tj. u snazi,inace extra vezba za podizanje sto vise kilaze jedanput je sledeca,stavis 70kg ali sve sa sto manje tezine,znaci 20kg sipka i dva tega od 10kg i jedna 5kg(sa jedne strane sipke),i radis prvo sa 70kg pa skines 5kg(sa obe strane) 60kg,pa skines i radis sa 40kg tih 40kg su najtezi gledas da uradis sto vise ponavljenja nije bitno da li je 10,12,8,sto vise mozes tako vezbas dizanje najvece kilaze i naravno ovo radis pez pauze znaci cim uradis odmah skidas tegove.
Mozemo da pricamo o teretani mnogo opsirnije..Ja sam dugo godina u tom sportu samo sto sam neredovan i lenj..To sto ti govoris za tezine zove se piramidalno pomeranje tezine..Samo u tom slucaju kreces sa manjim tezinama do najvece pa tek onda radis piramidu do otkaza,,Tad misic razgradjuje vlakna i raste.Upala je dobar pokazatelj da si uradio vezbu kako treba. Sto se tice kreatina,to nisu vitamini kako ih ti nazivas..Ako kazes vitamine misli se bas na komplex vitamnia kao sto ti je beviplex kod nas ,ovo je samo mnogo jace..Daily One,Daily Multi i sl..Sad svaka firma ima i svoj proizvod .. Kreatin je jako dobar ali isto tako kad prestanes da ga pijes izduva se misic i popusti vremenom i snaga..Puni misic vodom i po malo i gubis oblik misica..E sad imas nove creatine sa drugacijom forumulom koji direktno deluju na razgradnju misica i na snagu..Ti si verovatno koristio onaj u prahu standardni..
@Gliga ja sam fan nvidije ali mi se kuciste ne svidja..By The Way ,i ti si bivsi bilder,ukljuci se u temu :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.