Drugar je resio da kupi kuciste - i od svih kucista kod nas, od nasao da nabavlja neko od komsija Madjara - AeroCool Vx-e. Ima li neko iskustva sa ovim ili bilo kojim AeroCool kucistem? Znam da su oni bili cuveni po kacenju onih ogromnih ventilatora na kucista, ali i po la-la kvalitetu. Ja se nikad nisam susreo sa nijednim njihovim kucistem. Za ovo su na testovima po netu rekli da je odlican izbor za gejmere za male pare, a ima i taj `gejmerski` izgled: http://www.legitreviews.com/images/reviews/1045/4-ac_angle_view.jpg I ja mu taman rekoh, ma uzmi kad ti se svidja ta rugoba - sta cu mu ja kad je blesav, kad videh na NewEgg-u, a posle i na Aerocool sajtu, da je materijal 0.5 mm SECC ?!? Pa bre, Xigmatek Asgard ima 0.6mm, a on i nije neki kvalitet. Ovo mu onda dodje debljine ko JNC ili T-People (ako se nikad niste sreli sa njima, blago vama :) Da li uopste postoji sansa da ovo kuciste lici na nesto, s obzirom na lim? Ili da batali to pre nego sto baci pare?
ne znam zasto svi prave problem koliko je lim tanak, jos bolje sto je tanji manaj ce biti cena, vazna je funkcionalnost kucista, `perfomanse` i izgled...a niko normalan ne udara i ne sutira kuciste, stoji ispod stola i kraj.
Nisam upoznat sa ovom firmom ali ono sto vidim na njihovom sajtu obecava dosta sto se tice funkcionalnosti, hladjenja itd...a i kome se svidja ovaj gaming izgleda..odlicno.
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
I ja mu to kazem, al on zapeo... ma nek ga uzme, taman da vidim da li valja :)
Video sam i ja te testove, i sasvim deluje OK, ali oni tu i ne pomenuse debljinu lima, pa mi malo sumnjivo. Mislim, briga i mene koliko je debeo, zanima me sta ce biti kad se nakace bocni venitlatori (koje ce on sigurno zakaciti) - da li ce da rade kako Bog zapoveda, ili ce da celo kuciste krene da `igra` po sobi :)
:: Bolje uzeti neko `sigurno` kuciste kao CM, TT, Antec itd, neko ta kung-fu resenja :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.