Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
AeroCool VX-E ?!?
STRANA 1 OD 1
mslavko82 AeroCool VX-E ?!? 02.04.2010. 00:57 T25714

status: user
broj poruka: 721
Drugar je resio da kupi kuciste - i od svih kucista kod nas, od nasao da nabavlja neko od komsija Madjara - AeroCool Vx-e.
Ima li neko iskustva sa ovim ili bilo kojim AeroCool kucistem? Znam da su oni bili cuveni po kacenju onih ogromnih ventilatora na kucista, ali i po la-la kvalitetu. Ja se nikad nisam susreo sa nijednim njihovim kucistem. Za ovo su na testovima po netu rekli da je odlican izbor za gejmere za male pare, a ima i taj `gejmerski` izgled:
http://www.legitreviews.com/images/reviews/1045/4-ac_angle_view.jpg
I ja mu taman rekoh, ma uzmi kad ti se svidja ta rugoba - sta cu mu ja kad je blesav, kad videh na NewEgg-u, a posle i na Aerocool sajtu, da je materijal 0.5 mm SECC ?!? Pa bre, Xigmatek Asgard ima 0.6mm, a on i nije neki kvalitet. Ovo mu onda dodje debljine ko JNC ili T-People (ako se nikad niste sreli sa njima, blago vama :)
Da li uopste postoji sansa da ovo kuciste lici na nesto, s obzirom na lim? Ili da batali to pre nego sto baci pare?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mikac962 Re 02.04.2010. 01:11 #201170

broj poruka: 555
Ako je lim zaista tako tanak, bolje da ga ne uzima. Deformisace se ako ga mrko pogleda, a nedaj Boze da ga udari, pretvorice se u bezoblicnu masu.

Ognjeni ... 02.04.2010. 01:31 #201175

broj poruka: 4518
ne znam zasto svi prave problem koliko je lim tanak, jos bolje sto je tanji manaj ce biti cena, vazna je funkcionalnost kucista, `perfomanse` i izgled...a niko normalan ne udara i ne sutira kuciste, stoji ispod stola i kraj.

Nisam upoznat sa ovom firmom ali ono sto vidim na njihovom sajtu obecava dosta sto se tice funkcionalnosti, hladjenja itd...a i kome se svidja ovaj gaming izgleda..odlicno.

Ajd uzdravlje

2m4Y re: 02.04.2010. 01:42 #201180

broj poruka: 2352
...po meni je ok, ...evo ti jedan review pa vidi sam

http://www.legitreviews.com/article/1045/1/

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

Daum ... 02.04.2010. 01:55 #201184

broj poruka: 12794
Bolje uzeti neko `sigurno` kuciste kao CM, TT, Antec itd, neko ta kung-fu resenja.

mslavko82 Re: ... 02.04.2010. 10:53 #201222

broj poruka: 721
I ja mu to kazem, al on zapeo... ma nek ga uzme, taman da vidim da li valja :)

Video sam i ja te testove, i sasvim deluje OK, ali oni tu i ne pomenuse debljinu lima, pa mi malo sumnjivo. Mislim, briga i mene koliko je debeo, zanima me sta ce biti kad se nakace bocni venitlatori (koje ce on sigurno zakaciti) - da li ce da rade kako Bog zapoveda, ili ce da celo kuciste krene da `igra` po sobi :)

:: Bolje uzeti neko `sigurno` kuciste kao CM, TT, Antec itd, neko ta kung-fu resenja
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs