Ovako uzeo bih slusalice do 35 - 40 evra max, imao sam pre Altec Lansing AHP 712, trenutno nemaju nigde da se kupe. Iz tog razloga vam se javljam jer ne znam koje sluske da uzmem, ali da kvalitet zvuka bude na visem nivou u odnosu na gore naveden model. Mirkofon nije bitan.
Gile, pa imas ovakvih tema mnogo. Zenke neke, Denon ako nadjes, AKG, Koss Ni sa jednim neces pogresiti. Samo trazi u tom cenovnom rangu. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Samo da nadjem :). U tom cenovnom rangu nemaju nijedne normalne sluske, gledam vec sat po netu, samo sam nasao Steelseries Siberia, ali kazu da su samo za gaming da je ocajan zvuk za muziku, one su 5200, mogu da ih nabavim za 40-ak evra ? Inace gledam Sennenheiser sluske jer ih svi hvale, ali u ovom cenovnom rangu nemaju nijedne, imaju HD 202 za 25 evra i neke od 70 pa nadalje ? Stvarno ne znam sta da uzmem :).
Probaj da ih nadjes u nekoj drugoj firmi, 4audio je obicno malo skuplji. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
nešto gledam kabl na tim zenkama što oš da pazariš. Poprililčno je tanak što opet povlači to da nije preterano izdržljiv. Ja sam ima dva para zenki obe bubice. MX-55 street i cx-380. Kod obe mi se desio isti problem, a to je da se džek posle izvesnok vremena(četiri meseca max) počne da izvlači iz plastike/gume koja ga oblaže. Dalje rezultate možeš da pretpostaviš. Ako možeš pre kupovine proveri vizuelnom metodom kako je urađen džek. SLikao bih i okačio kako izgleda izvučen džek ali sam ga otfikario i zamenio drugim, koji je takođe riknuo.
Si baš rešio da uzmeš ove headphones ili mogu i bubice? Po meni in-ear rešenja su najbolja u smislu kvalitet zvuka/mobilnost. support normality
Kul, bez sumnje da će zvuk biti ekstra, ali su ružne do zla boga .) support normality
:: nešto gledam kabl na tim zenkama što oš da pazariš. Poprililčno je tanak što opet povlači to da nije preterano izdržljiv. :: Ja sam ima dva para zenki obe bubice. MX-55 street i cx-380. Kod obe mi se desio isti problem, a to je da se džek posle izvesnok vremena(četiri meseca max) počne da izvlači iz plastike/gume koja ga oblaže. Dalje rezultate možeš da pretpostaviš. Ako možeš pre kupovine proveri vizuelnom metodom kako je urađen džek. SLikao bih i okačio kako izgleda izvučen džek ali sam ga otfikario i zamenio drugim, koji je takođe riknuo :: :: Si baš rešio da uzmeš ove headphones ili mogu i bubice? Po meni in-ear rešenja su najbolja u smislu kvalitet zvuka/mobilnost :: support normalit :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.