Interesuje me koj dvd-rw da uzmem? Vazno je da bude brz, tih i da dobro reze, i da ima dobru garanciju. Ne treba mi kontretni model vec koju marku da uzmem i odprilike serija?
:: daje 2 god garancije i poprilicno je ti :: :: ::
slazem se, ali meni su recimo dva crkla iz cista mira a nisu ni korisceni nesto preterano a LG za sada sljaka besprekorno i kod mene i kod jos dva drugara. :)
Hvala svima na odgovorima. Ma komsija ima neku agenciju, ili nesto slicno pa mu stigli novi kompjuteri pa je mene pozvao da mu kupim dvd-rw i neke pacove, a nisam odavno citao slicne teme, pa reko da pitam. U svakom slucaju hvala svima na odgovorima, uzecemo ove Samsuns SH-S223F...
:: Hvala svima na odgovorima. Ma komsija ima neku agenciju, ili nesto slicno pa mu stigli novi kompjuteri pa je mene pozvao da mu kupim dvd-rw i neke pacove, a nisam odavno citao slicne teme, pa reko da pitam. U svakom slucaju hvala svima na odgovorima, uzecemo ove Samsuns SH-S223F.. :: :: ::
Necu da te bacam u paranoju ali meni su upravo takva dva crkla :(
:: Kako bre crkla? :: :: Auuuu... A sta mislite o Pionner-u? Ja imam vec 2god Pionir 111D (dobio sam 3 god garanciju) i evo radi super, tih je... :: :: ::
pa jednostavno iz cista mira a nisam ih ni mnogo koristio. jedan uopste nije hteo vise da cita diskove, a drugi nije hteo vise da reze. mozda je meni zapali neki losi primerci, ko ce ga znati. neka i drugi izloze svoja iskustva sa samsungom, mozda ja jednostvano nisam imao srece.
Prodao i ugradio ni sam ne znam koliko primeraka,iz raznih serija i samo 1 je vracen u garantnom roku,znaci ekstra tih osrednje brz 2 godine garancija,ubedljivo best buy SAMSUNG
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: :: :: :: Kako bre crkla? :: :: :: :: Auuuu... A sta mislite o Pionner-u? Ja imam vec 2god Pionir 111D (dobio sam 3 god garanciju) i evo radi super, tih je... :: :: :: :: :: :: :: :: pa jednostavno iz cista mira a nisam ih ni mnogo koristio. jedan uopste nije hteo vise da cita diskove, a drugi nije hteo vise da reze. mozda je meni zapali neki losi primerci, ko ce ga znati. neka i drugi izloze svoja iskustva sa samsungom, mozda ja jednostvano nisam imao srece.
@Plamen, za te pare NEMA boljeg, crkavanja su stvarno retka, i desavaju se ko svakog rezaca, ali u garantnom roku, Samsung izuzetno dobro cita i pise i ja se ne bih dvoumio, odmah bih uzeo njega, ako nema nigde, jurio bih Philips ili ASUS.
A sad...ode mehanika, rendaju zupcanici qq lele, relano cita i reze i dalje sve zivo i mrtvo al kao da sam sebe jede iznutra koliko nesto rilja, i nije samo meni ovako...
svi su ga hvalili, crkao posle dva dana.... Zamenili mi i sad radi par meseci lepo, al sto kaze Dautovic promenio se isto u radu, jos uvek reze ali.... A slabo sam ga koristio... Pre njega Pioneer crknu posle godinu dana mozda malo vise...
Pu majku mu kakvo je to vreme došlo, optika postade potrošna roba... ne čekaj malo, uvek je bila potrošna roba al ovo sad je stvarno smejurija. Uzeo ja samsung, crko posle manje od godinu dana, zamene mi za LG, on me zajebavao godinu i par meseci oće reže - neće reže pa crkao takođe. Sad opet imam neki dobijeni samsung, reže ok, a dokle će - samo on zna.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.