sad kad imam novo napajanje i nije vise krsh od kineza, bice novih i jacih komponenti, trenutno situacija je sledeca: asus p5kpl/1600, intel e 5200 malopre sam ga digao na 3,33 ghz sa stock kulerom, nisam hteo vise da idem, stabilan je ovako, opusteno. Memorija je Kingston 2x2 gb Hyperx tall heatspredders, radi na svih 1066mhz( sto ploca podrzava samo dizanjem FSB-a, inace pusta memoriju na 800!), hard disk je wd 640gb caviar black 32mb cache, grafa je i dalje 4770 malopre sam je po prvi put sa rivom probao i stigao do 928 mhz i 985 mhz za memoriju i tu je puklo:) pa sam napravio profil u rivi, za igre ( 900 mhz i 950mhz), testirao furmarkom i probao u igrama i radi extra stabilno na tim klokovima!
na 3dguru su stigli do 931 mhz i 1000 mhz ali eto ja nisam uspeo preko 928 i 985...
evo jos jedne slike sa otvorenim prednjim vratima ili ti maskom...
Raicu brate ja ne stigoh ono vece da ti se javim dosao drug jedan da to sve sredimo.Pa nista samo sam zamenio mesta reset sw i power sw, upalio a onda vratio sve kako i treba i normalno sad radi, ne znam sto nije htelo prvi put.
Hvala na pohvalama, i ja mislim da je mashina dobro optimizovana i da je sve u skladu jedno sa drugim, mislim na komponente...
Skar, koji su ti ovo LED ventovi gore i pozadi i jesu li 120 ili 140?koliko para?:)
inace u pravu si , malo sam se mucio dok sam provukao sve kablove kroz gumice a mogli su bolje malo da urade cable management
xilence 120mm led blue,svetle ko blesavi,necujni i hlade dobro,za svaku pohvalu 5e cena...ja sam odusevljen..jedino me sad nervira onaj sa strane ven.jer mi sad on nekako budjavo svetli
:: Raicu brate ja ne stigoh ono vece da ti se javim dosao drug jedan da to sve sredimo.Pa nista samo sam zamenio mesta reset sw i power sw, upalio a onda vratio sve kako i treba i normalno sad radi, ne znam sto nije htelo prvi put :: :: Hvala na pohvalama, i ja mislim da je mashina dobro optimizovana i da je sve u skladu jedno sa drugim, mislim na komponente.. :: :: :: Skar, koji su ti ovo LED ventovi gore i pozadi i jesu li 120 ili 140?koliko para?: :: :: :: inace u pravu si , malo sam se mucio dok sam provukao sve kablove kroz gumice a mogli su bolje malo da urade cable managemen :: ::
lepo kuciste, fino si to sredio svidja mi se...al nesto mi deluje da nema previse mesta, koliko vidim od grafe do dvd drajva imas svega par centimetara..tu nema sanse da bi se uglavila neka veca grafa pogotovo ako su popunjeni gornji slotovi pa ne mozes da premestas...
ajde izmeri zivota ti , ima li 25 cm mesta zanima me ... i koliko si platio ovo kuciste, koji je tacno model ..
pazi da t ledovi ne zapale zavesu....sija ko novogodisnja jelka...KAKAV KICH...a da dodas neonku koja radi ko light show+pirotehnicke efekte za svako ukjljucivanje pc-ja... shareno i kicerozno ...nema sta...
:: pazi da t ledovi ne zapale zavesu....sija ko novogodisnja jelka...KAKAV KICH...a da dodas neonku koja radi ko light show+pirotehnicke efekte za svako ukjljucivanje pc-ja.. :: shareno i kicerozno ...nema sta.. :: :: ::
Da se sepuris po gradu...tesko da ces ga nositi na ledjima i paunisati se njime...drugo, za privlacenje suprotnog pola-(za neke mozda istog)...tesko, niko vise ne pada na PC jer je on postao sastavni deo danasnjice, trece..ja obicno u koriscenju racunara gledam u monitor, a ne u gomilu rasvete koja bije iz kucista...mislim da je to normalna vizuelna komunikacija sa ovakvim napravama...gomila suvisnog svetla smeta...nije ni zdrava, jer krajickom oka uvek hvatas gomilu nepotrebnog svetlosnog zagadjenja.... dao sam dosta para za svoja kucista (bez napajanja) glegledajuci da su prvo: kvalitetna,drugo: neupadljiva a da pri tome jednim pogledom na njih dobro znas da sustikle i ostali rucni radovi nasih baka ne treba da stoje na njima...cak sam smanjivo intezitet sjaja led dioda (samo po 2 na kucistu) kako bi bile sto maje upadljive...zavist...HA HA HA...pa bilo bi me sramota da svoje MB i resto prepakujem u TO i jos da se dicim time....KITCH KITCH KITCH
lepo izgleda, ali ja ne bih dodavao nikakve noenke i dodatne led ventove, to previse bljesti onda za moj ukus.... Onaj led fan sa strane je dovoljan...
kad sam stavio ove led sa strane izgleda kao da neka plava tecnost pluta po kucistu,onako kao ona plazma sto se vidja na nebu:D inace sto se tice velikih grafika,u pravu ste,nekako je tesno namesteno bas tu,eto moja 4870 ima problema sa kon.napajanja moram ih smotati da bi stali kako treba.... pre toga sam imao Elite i sve je pasovalo bez problema...
I ja sam bio u dilemi izmedju Lexe i Tempest Evo, ipak sam uzeo tempesta. Malo je vece, stane cak i 5970 bez problema, kad jednom budem imao para da je kupim :)
Ne razumem cemu negativni komentari, kad nema nista kicasto ??? Sta je kic ovde i sareno? Mozda se nekome ne dopada ali onda najbolje bez komentara. Ako je covek zadovoljan i uziva u onome sto ima, boli ga bas za tudji ukus. Meni se u sustini dopada, samo lose slike kvare potpuni dozivljaj.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Isplatilo se cekanje. Nakacio sam nabrzaka na neko matoro napajanje samo ventove i one plave diode spreda a za vikend planiram sve da prebacim...Nije da je necujan, ipak je njih 6 komada tamo, ali utisak je super. Ja odusevljen. Jos samo zalmana MFC1 plus da pazarim da ih utisam i sav srecan sa novom igrackom
:: moja zelja mesecima je bio tempest evo ali nisam bas bio strpljiv da ga sacekam a i ovo mi je jeftinije skoro 300 din tacnije kosta 7900 u win winu :: :: :: ima mesta 28cm sad sam merio za grafu :: :: model kucista je nzxt lexa s a tastatura je a4tech x7 g800-mu i do jaja je kao i mis x7 oscar 740 :: :: a sve je stvar ukusa, tako da.. :: :: gde si kupio te xilence led ventove? uzeo si 3 jel da? zamenio si i zadnji? jel stvaro nisu bucni? posto su ovi fabricki nzxt extra tihi :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.