Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Čekajući Corsair-a, ko` ozebli sunce...
STRANA 1 OD 1
imarkovic Čekajući Corsair-a, ko` ozebli sunce... 31.03.2010. 15:40 T25670

status: user
broj poruka: 18996
Šalim se, sad je popularno, ‚‚kao ozebli FERMIJA‚‚ .

trenutna situacija:
http://i43.tinypic.com/ups12.jpg
blagi HAOS, inače, dosta uređaja nisam ni smeo da prikačim, zbog rizika da neko šutne .

Inače, radi se o kućištu, Corsar 800, ili 700D Obsidian, videću, koje mi se više svidi i ako stigne ovo 700D, čekam da stigne u Giga*ron, rekoše ove nedelje, međutim, izgleda da je uvoz tek za 15 dana .
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 31.03.2010. 15:48 #200808

broj poruka: 6083

Hahahahahahha

Ovo ti je `komp`? Ovako rasut po sobi? Hehehe, kakav si ti car. Reci nocu ti zaluta u sobu neko od tvojih i sve ti pokrsi! Auuu! :D
Izgleda ko da si opljackao ggtron i sad ih ucenjujes da ti brze nabave xD
imarkovic >> 31.03.2010. 15:57 #200811

ma da bre, tako stoji vec 2 nedelje, poranio sam sa prodajom starog Chieftec-a, koji me sluzio za sve pare stvarno, ocekivajuci da uzmem jos prosle nedelje, medjutim, ugrabise ale sva 3 koja su uvezena u roku od 5 dana i sad cekam...
a ovo je na sigurnom mestu u uglu sobe, gde samo ja zalazim, tako da, nece valjda, a ne daj boze neko i da zakaci, palac da mu odsece ovaj ZALMAN .

::Ovo ti je `komp`? Ovako rasut po sobi? Hehehe, kakav si ti car. Reci nocu ti zaluta u sobu neko od tvojih i sve ti pokrsi!
raic Re 31.03.2010. 16:01 #200812

broj poruka: 9006
Ortak je kupio u gigatronu pre mesečak dana corsair 800

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

imarkovic >> 31.03.2010. 16:07 #200815

ma znam, kazem, uvezena su samo 3 kom., i sva 3 su jako brzo prodata, rezervisali su ih po 5 ljudi na kuciste, bukvalno su se grabili, i nisam uspeo da dodjem na red, propustio sam tu turu, sada bi trebalo da uvezu vece kolicine, tako da bude dovoljno, ali ipak cu ja da budem u toku i rezervisem medju prvima, poprilicno mi je hitno..

::Ortak je kupio u gigatronu pre mesečak dana corsair 800

raic Re 31.03.2010. 16:09 #200816

Oćeš da ga priupitam ima li neke zamerke što primetiš posle nekog vremena a ne vide se na review. Recimo žalio se da dosta privlači prašinu, al opet kod njega je i ima dosta.

gile23 ... 31.03.2010. 16:19 #200821

broj poruka: 9121
Au kod tebe pravi kaos :) xd.

CM Cosmos, Silverstone Raven, sta mislis o ovim momcima :). Inace

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kizzam Corsair Obsidian 800D 31.03.2010. 17:18 #200834

broj poruka: 136

Imas Corsair 800D u benchhouse-u kozjacka 4

despot83 Mozda se ja ne razumem 31.03.2010. 17:29 #200836

broj poruka: 711
Ali CM Cosmos ga sije za trecinu u kvalitetu.

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.

My machine: ECS notebook model 321: intel celeron M @1,3 GHz,512 DDR memare,VGA on board powered by SIS,hdd 40 gb toshiba,OC by Chinese people

kizzam CM Cosmos fuj 31.03.2010. 19:24 #200852

broj poruka: 136
CM Cosmos moze samo da place pored Corsaira Obsidian 800D.
imarkovic >> 31.03.2010. 19:43 #200855

> raic - mora da ima prasine, jer je mat crno, ali to je resen problem unapred, ajde, bas ga pitaj, bas me interesuje da li ima nekih zamerki, mada...

> gile - licno mi se ne svidja CM uopste, pored ovog je smesan, a SilverStone Raven je ok, samo sto ne bih bas da odstupam toliko od standarda..a i ne svidja mi se dizajn, ja preferiram jednostavnost i funkcionalnost vise nego izgled..

> kizzam - NEMA brate, juce sam ih zvao, ladno neko vec rezervisao, i zvao sam malo kasnije, cisto da proverim, medjutim, prodato je, i dobio sam info da je uvoz tek za 20 dana, pa ce me pozvati tada da provere da li sam jos uvek zainteresovan, pa specijalno za mene da uzmu to jedno kuciste, ma vazi, super su, vidim kako su me pozvali nakon sto sam porucio vec jednom, otislo drugome, nemam bas sa njima nekih pozitivnih odnosa, nisam zadovoljan sa njima, ali gde prvo stigne, uzecu svakako...

> despot - ma gde ga sije, pogledaj slike po netu iznutra od CM i Corsair-a, pa javi utiske..
gile23 ... 31.03.2010. 20:26 #200863

broj poruka: 9121
Kuciste je ok, ja licno ne volim takav dizajn, to sve zavisi od coveka do coveka jbg. :). Jos samo neku vodu da ubacis i boli te uvo :).

Pozdrav!
milos666 Re: - - 31.03.2010. 21:31 #200870

broj poruka: 398
Ovo je sjajno, nema da razmisljas dal ti je provetravanje kucista dovoljno dobro jer ga i nema...

::
:: Hahahahahahh
::
:: Ovo ti je `komp`? Ovako rasut po sobi? Hehehe, kakav si ti car. Reci nocu ti zaluta u sobu neko od tvojih i sve ti pokrsi! Auuu! :
:: Izgleda ko da si opljackao ggtron i sad ih ucenjujes da ti brze nabave xD
raic Evo šta kaže ponosni vlasnik corsaira 31.03.2010. 22:57 #200890

Ima samo jedna stvar koja mu navodno smeta, filter za prašinu s donje strane se izvalči unazad tako da ako ti je kućište zadnjom stranom do zida, što obično i jeste, moraš da pomeraš svih njegovih 15kg da bi izvadio filter koji je prilično efikasan pa se mnogo prlja i često moraš da ga čistiš. Sa svim ostalim je prosto oduševljen.

Evo imarkoviću, biće ti lakše kad vidiš da nas ima još brez kućišta
http://i39.tinypic.com/xlf0k5.jpg

imarkovic >> 01.04.2010. 00:21 #200913

uuu, raicu, pa ti si se jos i ustimovao, a, iskusno si napravio police za hardove, a i ovaj cooler da ih ladi, ma perverzija, profi odradjeno.. ti si toliko dugo cekao na kuciste, da si odustao hahahha..

ni taj filter za prasinu uopste nije problem, jer cu ga vaditi jednom godisnje, a i sve sto trebam da uradim je da pomerim malo kuciste napred (a klizi sa ovom malom stazicom, tako da...).

SkyFire Zanimljivo 01.04.2010. 01:15 #200923

broj poruka: 18472
Jebte..Pa ja nisam ni obracao paznju da je kod Raica kuciste zapravo sto!U momentu sam samo presao preko toga,mislio sam da komponente samo stoje na stolu..
Hehehe..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

raic Hehe 01.04.2010. 06:23 #200951

Nego šta nego iskusno, još samo da se nateram da odradim kanale za kablove i biće upicanjeno do daske. Najveći problem je bio izvesti da se hardovi ne čuju, odzvanjao je čitav sto kad taj matori wd na gornjoj polici zastruže

@imarkovic: Ako ti to za filter ne smeta (a nisam ni mislio da oće) i odvojio si te pare za kućište nema šta da se misli mnogo, stvarno je perverzija, još ako voliš jednostavniji dizajn de ćeš bolje

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs