Zanima me samo gde moze da se nabavi dekstop kuciste bez napajanja, posto bi sve moje komponente prebacio u njega pa mi napajanje ne treba:) Ponestalo mi prostora na patosu a i volim kad ami je monitor na kucistu (sve na jednom mestu) pa sam zato razmisljao da ga kupim a ne odgovara mi da dajem pare i za napajanje kada imam novo napajanje kupljeno pre 4 meseca i dao sam za to debele pare:)
Inače dobiješ dva fana šestice uz njega, stoje pozadi kod procesora, odozgo mogu da se montiraju još dve dvanaestice, jedna iznad procesora i jedna iznad grafike. Jedan hard stoji bočno pored procesora, nije baš najsrećnija pozicija a drugi ispod dvdjeva. Napajanje se ne greje mnogo i ATX ploče mogu da stanu, ne mora micro.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.