e, znaci nemam ni dinar vishe da dam za mashinu (ne znam ni kako sam za ovo iskupio), pa mi recite da li ce ovo solidno da radi? I da li sam negde pogreshio? Znam da Intelove ploce i nisu toliko reklamirane kod nas, ali bitno mi je da podrzava 4 jezgra! A graficku cu menjati cim skupim josh kesha!
Plus ih vas zamolio da mi kazete koje je napajanje najbolje za ovu mashinu! Zamolicu vas da bude jeftinije od 60 evra! :)
:: Vidim da ima dosta tema ispisanih maltene istih, no, pokushacu da dobijem par odgovora i na moja pitanja.. :: Kupujem racunar sledece konfiguracije :: :: CPU P4 915 2.8GHz, FSB800,2X2MB, LGA775, Dual cor :: Intel MB DQ965GFEKR "Guardfish :: DDR2 PC6400 800MHz - 1GB (2x512) GEI :: Gigabyte VGA NVD NX7300LE PCI-E16x 128MB DDR DV :: :: e, znaci nemam ni dinar vishe da dam za mashinu (ne znam ni kako sam za ovo iskupio), pa mi recite da li ce ovo solidno da radi? I da li sam negde pogreshio? :: Znam da Intelove ploce i nisu toliko reklamirane kod nas, ali bitno mi je da podrzava 4 jezgra! A graficku cu menjati cim skupim josh kesha :: :: Plus ih vas zamolio da mi kazete koje je napajanje najbolje za ovu mashinu! Zamolicu vas da bude jeftinije od 60 evra! : :: :: hvala unapre ::
uzmi 1x1GB rama pa dodaj posle jos 1 ploca je mATX tako da bi ti bilo bolje da uzmes i neko mini kuciste, cisto kad moze malo nek bude malo, a za napajanje LC 550W i nema boli glava jos dugo
sada sam ustao,pa me iskreno mrzi da pogledam cena navedenih komponenata,ako ti nije problem samo napisi koliko kesa planiras da izdvojis?Pa.....ko zna mozna naidjemo i na nesto boljepozz.
ovo sa memorijom je definitno obavezno 1x1GB pa onda dokupis jos jedan modul...jer sa Vistom i 64bit aplikacijama 2GB ce biti standard..ako vec i sad nije:) rekao bih da ti 7300LE i nije neki izbor,ali ako je kesh limit...
:: sada sam ustao,pa me iskreno mrzi da pogledam cena navedenih komponenata,ako ti nije problem samo napisi koliko kesa planiras da izdvojis?Pa.....ko zna mozna naidjemo i na nesto boljepozz :: :: ::
limit mi je 500 evra! dakle, ne moze vishe! Ok, ako je 1x1GB bolje, onda ce biti tako! Ja sam mislio da ce kao biti brze ako je dual mode... mada, nemam ja pojma! :p
i drugar me ubedjuje da uzmem Corsair na 667, a ne Kingston na 800!!! Da li to ima smisla? i da je Gigabyte fx6200, 128mb, 128bit, TV-OUT bolja od Gigabyte VGA NVD NX7300LE PCI-E16x 128MB DDR DVI
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.