Posto treba u ponedeljak da mi stigne ova graficka, interesuje me da li neko zna da li cu imati problema sa napajanjem, ili sa radom racunara generalno, posto je napajanje "380w Cooler Master eXtreme power", a proizvodjac graficke MSI je na sajtu naveo da je minimum 400w. (sva ostala deca prave za 350w, samo msi mora da bude drgaciji)
Ja sam uzeo graficku MSI 5900ULTRA special edition koja trazi MINIMUM 350W ali bez problem mi ceo komp sa njom i igre radi na napajanju od 300W Tako da samo kada je kupis zadeni i igraj.....Uostalom ako ne bude sve kako treba ili ce da ti zamrzne igra kada mu bude trebala snaga...mislim na graficku ili se nece ni upaliti ali bice pre da ce se desiti ovo prvo!Mada 99% ce radi i na tom napajanju tako da ne moras da brines...Pozdrav
:: :: :: :: Ja sam uzeo graficku MSI 5900ULTRA special edition koja trazi MINIMUM 350W ali bez problem mi ceo komp sa njom i igre radi na napajanju od 300W Tako da samo kada je kupis zadeni i igraj.....Uostalom ako ne bude sve kako treba ili ce da ti zamrzne igra kada mu bude trebala snaga...mislim na graficku ili se nece ni upaliti ali bice pre da ce se desiti ovo prvo!Mada 99% ce radi i na tom napajanju tako da ne moras da brines...Pozdra
samo opusteno,tvoj psu je kvalitetan,tako da ne verujem da ce imati nekih problema,osim ako nemas jos neke dodatne komponente koje mogu da ti povuku..... osim toga karta je agp,pa ako na njoj ne bude dodatni moleks tim bolje.pozz
kao sto su 2 hdd-a, rezac & citac, 80mm cooler, usb adsl modem, zvucna. sad ne znam koliko to vuce struje, al nadam se da ce biti dosta za svaki od tih delova.
:: kao sto su 2 hdd-a, rezac & citac, 80mm cooler, usb adsl modem, zvucna. sad ne znam koliko to vuce struje, al nadam se da ce biti dosta za svaki od tih delova :: :: :: Ne brini, bice u redu.7600GS nije veliki potroshac, preporuka za napajanje je cisto da se nVidia ogradi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.