najbbolje bi bilo da probam, ali citava ekipa vozi a4tech. medo, jel boli zglob od duze upotrebe i koja je bolja podloga za njega... plastika ili krpena?
:: :: :: najbbolje bi bilo da probam, ali citava ekipa vozi a4tech. medo, jel boli zglob od duze upotrebe i koja je bolja podloga za njega... plastika ili krpena :: :: hvala svoj trojici na odgovor ::
ja konkretno imam g5, ali koliko vidim sa slika to je maltene isti mis ne znam di li taj ima tegove i g5 ima samo jedno dugme sa strane, a kontam dva za obicne granate i smoke, heh mada g5 ima i hw podesavanje rezolucije i tilt wheel, a za tilt ne znam da li ima mx, i da imas i ona dva dugmeta za podesavanje rezolucije, koji se preko setpoint-a mogu podesti da imitira tastaturu
hvala na odgovorima. najverovatnije da ce biti eci peci pec izmedju x5 i mx518. ostala dilema kao i pre postavljanja posta:) a4tech vec imam, tako da on otpada, a za razera sam cuo ili da radi za sve pare ili da se korisnici ne mogu da naviknu na njega. sredine nema, tako da necu da experimentisem s njim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.