pozdrav! da li neko zna gde ima da se kupi polir pasta,neka dobra...? malo mi se izgrebala ona crna sjajna(piano black) plastika na ramu monitora i kucista pa sam mislio da probam to malo da ispoliram...da li bi to moglo da se uradi...? kako bih to mogao da uradim...? HVALA...
a gde ima farbara...? nemam nijednu u kraju...stvarno nemam ideju gde bih to mogao da odnesem da mi urade...? ipak,u pitanju je glossy,piano black...ona crna boja sa sjajem a ne mat crna...
Ne u farbarama... Nije to automobil ljudi. Gledaj po servisima za mobilne telefone oni imaju kojekakve za poliranje spoljne plastike na displeju. I naravno obrati paznju na granulazu inace ode monitor u jos gore stanje.... E i pogledaj sastav da nebi na monitor na neo neko nitro sranjce pa ces da bacis ceo monitor. Kakva crna farbara...Budi oprezan. Ako mozes pokusaj da ne vidis ogrebotinu, to je naj pametnije.
to ti je jako pipav posao najbolje ti je da uzmes malo laka za nokte neces pogresiti,ja sam time i monitor sredio a i gitaru. ako imas neku drugaricu koja je tako malo u gotskom stilu onda znas koga da pipas hocu reci pitas :D
:: Ne u farbarama... Nije to automobil ljudi. Gledaj po servisima za mobilne telefone oni imaju kojekakve za poliranje spoljne plastike na displeju. I naravno obrati paznju na granulazu inace ode monitor u jos gore stanje.... E i pogledaj sastav da nebi na monitor na neo neko nitro sranjce pa ces da bacis ceo monitor. Kakva crna farbara...Budi oprezan. Ako mozes pokusaj da ne vidis ogrebotinu, to je naj pametnije :: :: ::
Ako nisi znao u farbarama imas i polir paste koje nisu namenjene za poliranje auta.
Znao sam naravno, ali u bolje opremljenim.... Nadam se da si znao da ne zna svako kako ispolirati i cime pa ako zeznu coveka... sta onda. Prodavac je prodavac, tu je da proda a mnogi i posvaku cenu. Obzirom na sve bolje covek da ide na siguricu nego da ga zeznu. Nadam se da si znao..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.