Lexa S je bolja u svakom pogledu, Scout je samo nabudzenija verzija Gladiator 600 kucista (pod nabudzeniaj mislim obojena u crno unutra i dodata gore plastika).
ne razumem oko cega se dvoumis, kucista su na izgled, aj da kazem slicna (na izgled), ja bih licno uzeo NZXT, jer smatram da je kvalitetnije od CM, a u svakom slucaju ni ovaj CM nije los, u principu, sve zavisi od tvog ukusa, predlozio bih ti da slobodno uzmes ono koje se TEBI vise svidja..
ali bio sam najstrasnije nalozen na obicnu Lexa Blackline verziju i nemrzelo me odem da vidim, kad tamo... Plastika ocaj, u smislu kvaliteta-a to sam citao i po stranim forumima, nisam im verovao dok nisam video svojim ocima, a unutrasnjost brate mili-odlican lim ako ces da seces vene. Pritom mi je to bio TOP1 izbor, sta da ti kazem i jos se zale ljudi na namestanje LED-a i opisuju ga kao blagi haos. Onda se okrenem i imam sta da vidim-Stormscout, ruzniji, robusniji na oko kad ono... Uradjen extra za slicne pare, unutrasnja obrada fenomenalna, masa stvari je dobro resena, a pritom odlican protok vazduha-jedan od boljih za te pare, a o rucici na vrhu kucista za nosenje da ti nepricam, pametna stvar i super uradjena. Dobijas sve srafove, jasna uputstva, a kao jedini minus ti skrecem paznju na klipsere koji zakljucavaju PCI kartice i to je jedina mana jer umeju lako da puknu ako nepovedes racuna. Iskreno se nadam da je Lexa S mnogo bolje uradjena od opisane Lexe Blackline, ali i sa njom nisu prezadovoljni na forumima pa nemam razloga da im neverujem jer su bili u pravu za Lexu. Stormscout vrlo hvale, ja ga imam i prezadovoljan sam, a ljudima skida temperaturu u kucistu za po 10-15 stepeni, a mala mana mu je to da graficka kartica mora da bude do 26,5cm duzine (ili 27,5 da te nelazem), pa ako se odlucis za njega obrati paznju na to. NZXT odlicno izgleda, ali je CoolerMaster daleko kvalitetnija kupovina za slicne pare. Toliko, nadam se da sam ti pomogao a svakako idi pa vidi svojim ocima pa sta ti se vise svidi za to se odluci. Pozdrav!
TT ne dolazi u obzir... ja bih dao 100 e za nzxt tempest evo ali ga nema kod nas! takodje bih dao 100 e i za lancoll pc-k62 koga je bilo po neko u gigatronu i benchu ali ga sad nema!!!
kako medo mozes da kazes da je 9000 dinara jeftiniji model? pa koliko brate da damo za kuciste? 200 e?
zanima me samo da li moze da stane 5850 u stormscouta?jer planiram da je uzmem uskoro
Nije nabudženi gladijator, nego Storm Sniper na dijeti. Prvo sam hteo njega da uzmem, ali sam se ipak odlučio za veće rešenje, jer sam u tom momentu imao para. Kakva su NZXT kućišta, stvarno ne znam, zato neću da ih ružim.
:: Nije nabudženi gladijator, nego Storm Sniper na dijeti. Prvo sam hteo njega da uzmem, ali sam se ipak odlučio za veće rešenje, jer sam u tom momentu imao para. Kakva su NZXT kućišta, stvarno ne znam, zato neću da ih ružim :: :: :: Phenom II X3 720B :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: WD5000AAKS + Samsung SpinPoint F3 HD502H :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Ja imam Lancool PC-K62 kuciste je pojam, izmislilo je sva kucista o kojima se ovde polemise...a kostalo je tipa 115e, to je pod firma LianLi-a
Fermi - An EPIC Fail
:: TT ne dolazi u obzir... ja bih dao 100 e za nzxt tempest evo ali ga nema kod nas! takodje bih dao 100 e i za lancoll pc-k62 koga je bilo po neko u gigatronu i benchu ali ga sad nema!! :: :: kako medo mozes da kazes da je 9000 dinara jeftiniji model? pa koliko brate da damo za kuciste? 200 e :: :: zanima me samo da li moze da stane 5850 u stormscouta?jer planiram da je uzmem uskor :: :: ::
hteo sam da uzmem lancool k58 isto je kao i 62 samo nema gore ventilatore( moraju da se dokupe 14cm x2), pogledaj neki review, razbija a kosta 6000 din samo sto ga trenutno nema u sisatronu pa sam se zadovoljio sa megom, treba da stigne za 10-15 dana, stvarno je vredno paznje, sije i dosta skuplja kucista, inace dizajn jednostavan po meni vrhunski
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.