Ova sadasnja Geniousova ruzna se skroz razdrndala, poceli i tasteri da otpadaju hehe.. Kriterujum pored cene( mada moze i skuplja ako ste bas sigurni) jeste da je udobna za kucanje,tiha i ako ima opciju da sveli blago u mraku a ne nonstop. Hvala puno
Ja sam pre 2 meseca kupio Logitech Illuminated za 6000 din. Bila je na akciji u Tehnomarketu. Mogu ti reci da sam prezadovoljan sa njom, ima 3 nivoa osvetljenja, koja mozes da podesavas i naravno mozes da iskljucis osvetljenje skroz. Isto je udobna za kucanje, kao na laptopu. Moja preporuka
Nikako Wave, posle veoma kratkog vremena tasteri zabadaju, osim ako su pritisnuti na samom centru tastera. Predubok je hod istih i previse je bucna tastatura. Pored toga nisam imao problema, ali mi ovo svejedno ide na zivce. U svakom slucaju Logitech je po meni najbolji izbor. Ono sto meni treba je wireless NOT-illuminated slim tastatura sa osnovnim media kontrolama od logitech-a, ali to nazalost ne postoji jos uvek. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Moja preporuka ti je ovako nesto Logitech S520, odlicna tastatura, a dobijes i solidnog pacova. Ne svetli (citaj ne bode oci u mraku) i wireless je, ali to je best-buy po meni za 40e.
E sad ako bas hoces da ima iluminaciju, onda definitivno Logitech Illuminated. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Nijedna od gore pomenutih, za max 10 evra vise imas 10 puta bolju tastaturu od svih ovih, a to je Logitech G11, 54 makroa, pozadinsko osvetljenje tastature, media keys, topla preporuka.
Udobniju i tisu tastaturu od logitech illuminated neces nigde da nadjes, vredi svaki dinar i dobija se 3god garancije. Batali te gamerske tastature, imao sam g15 i nisam izdrzao ni 2 nedelje na njoj...
Hvala vam svima na odgovotima, stvarno ste mi puno pomogli.Mislim da substrance ima pravo kada kaze da preskocim te gejmerske tastature,ipak su mi tisina i udobost prioritet. LOGITECH Illuminated je sada na prvom mestu ako ima jos neki predlog,unapred zahvaljujem. Pozdrav
opste je poznato da su gejmerske tastature najudobnije za rad :P
ova iluminated sto ti planiras mi deluje nekako malo i usko, ako ti treba udobna za kucanje uzmi one `natural` sto su iskosene ovako / \ i obezbedjuju prirodan polozaj ruku pri kucanju .P
:: Hvala vam svima na odgovotima, stvarno ste mi puno pomogli.Mislim da substrance ima pravo kada kaze da preskocim te gejmerske tastature,ipak su mi tisina i udobost prioritet :: LOGITECH Illuminated je sada na prvom mestu ako ima jos neki predlog,unapred zahvaljujem :: Pozdra :: ::
Ma kakva gejmerska, kakva `nature`, uzmi Illuminated i ne razmisljaj. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.